Ziya Semiz son yolculuğuna uğurlandı

Akyazı Ziraat Bankasından emekli, Akyazı Belediye eski Meclis Üyesi ve Bölge hakemlerinden Ziya Semiz uzun zamandan beri mücadele ettiği hastalığına yenik düştü ve yaşamını yitirdi.

88a5c3390cba6bfcd85d93f0a3b6dfff.jpg
c576b49254dded59e28c2e7305437d6a.jpg
+18
Haber albümü için resme tıklayın

Cumhuriyet Mahallesindeki evinden helallik alındıktan sonra Gazi Süleyman Paşa Camine getirilen Ziya Semiz’in cenazesi burada ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından merkez aile kabristanlığına defnedildi.

Düzenlenen cenaze törenine SASKF Başkanı Yaşar Zımba, Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi Partilerin Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri, STK Başkan ve Yönetim Kurul üyeleri, Mahalle Muhtarları, Bankacılar, Avukat Mehmet Mangıroğlu, eski hakemlerden Abdülkadir Aypek, Mehmet Ömez ve Nazım Aktürk, Akyazılı hakem arkadaşları, arkadaşları ile Semiz ailesi ve yakınları ile cemaat katıldı.

Taziyeleri kabul eden Ziya Semiz’in yurt dışında yaşayan ağabeyi Muammer Semiz ile oğlu Serhat Semiz acılı günlerinde kendilerini yalnız bırakmayanlara teşekkür ettiler ve haklarını helal etmelerini istediler.

Akyazi.net ailesi olarak Merhuma Allah’tan rahmet ailesine başsağlığı dileriz.

Hacı İbrahim Aydın

22 Nis 2019 - 11:39 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

eyüp zekai erol hendek..eyüp zekai erol hendek..kadirNuri al - ALLAH RAHMET EYLESİN. MEKANI CENNET OLSUN..Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun..Allah rahmeti ile muamele eylesin inşallah. yakınlarına sabır diliyorum. Mekanın cennet olsun .Rabbim rahmet eylesin mekanı cennet olsun.Geride kalan yakınlarına sabırlar diliyorum. Kocaeli il tarm müdürü Nuri AL

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Nisan 11:39