Yerel seçimlerin ilk aday adayı Selman Demirtaş

Yerel seçimlere kısa süre kala Akyazı’da aday adayı olmak isteyenler bir bir ortaya çıkmaya başladı. Saadet Partisi İlçe başkanı Selman Demirtaş aday adayı olduğunu sosyal medyadan açıkladı.

bbad1cd695f698892398acaf83eb9993.jpg
c83b4852825a580c0e85aadd4111107c.jpg
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Mart ayında yapılması düşünülen yerel seçimler için Akyazı’da aday adaylığı çalışmaları başladı.

Özellikle Ak Partide başlayan aday adaylığı sinyalleri nedeniyle bazı isimler her ortamda kendilerini göstermek için yarışıyorlar.

İlk açıklama ise Saadet Partisinden geldi. Saadet Partisi ilçe başkanı Selman Demirtaş sosyal medyadan yaptığı ‘’Allah yeniden başlayanların yardımcısıdır. Vira bismillah’’ mesajıyla aday adayı olacağını açık bir dille açıkladı.

Davut Kaya

18 Eyl 2018 - 11:11 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

MustafaSisazekeriya - Akyazı'da ak parti %80'e yakın oy alıyor hala neyin kafasını yaşıyorlar anlamıyorum.Yenilen pehlivan güreşe doymazmışALLAH utandırmasın mevlam yardımcısı olsun inşaallah.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Eylül 11:11