Yeni Büyükşehir Meclis Üyelerine Tablet

Büyükşehir Belediyesi 2012 yılında hayata geçirdiği çevreye duyarlı projesi e-Meclis uygulamasına devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Meclisi’ne katılan yeni Meclis Üyelerine 64 adet tablet bilgisayar dağıtıldı. Proje sayesinde 250 bin adet ka

1-003.jpg
2-002.jpg
Haber albümü için resme tıklayın

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, 6 yeni ilçeden ve mevcut ilçelerden seçilen yeni meclis üyelerine Meclis Toplantısı’ndan önce tablet bilgisayar dağıtarak, e-meclis uygulamasına yeni dönemde de devam etti.

Çevre koruma projelerinde örnek bir belediyecilik anlayışı sergileyen Büyükşehir Belediyesi çağın şartlarına uygun bir adımla Türkiye’ye örnek olan bu uygulamayı 2012 yılında hayata geçirmişti. Bu sistem sayesinde yıllık ortalama 250 bin adet kâğıt israfının önüne geçilmekte ve ayrıca bunların baskı, çoğaltma ve dağıtım giderlerini de hesaba katıldığında büyük bir tasarruf elde edilmektedir.

Hazırlanan çevreci uygulama sayesinde bilgiler meclis üyelerinin sürekli ellerinin altında olmaktadır. Bu sayede Meclis Üyeleri geçmiş dönemlere ait meclis gündem ve kararlarına da e - meclis uygulaması üzerinde anında ulaşılabiliyor.

15 Nis 2014 - 16:41 - Teknoloji


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.