Yavuz, Şahan'ın o videosu için konuştu

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz İstanbul seçimlerinde taklidini yapan komedyen Şahan Gökbakar içinde’ Hatta bir ara bende onun taklidini yapayım sonrada sosyal medyada paylaşayım dedim’dedi

MEDYABAR.COM: Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz İstanbul seçimlerinde taklidini yapan komedyen Şahan Gökbakar içinde’ Hatta bir ara bende onun taklidini yapayım sonrada sosyal medyada paylaşayım dedim’dedi
 Ak Parti Genel  Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz seçim bölgesi Sakarya’da, internet haber sitesi medyabar.com’u ziyaret ederek burada İstanbul seçimleri sonrasındaki süreci değerlendirdi.
 Ak parti Genel Başkan Yardımcısı, Sakarya Milletvekeli Ali İhsan Yavuz ''Hiçbirşey olmasa bile kesinlikle birşeyler oldu'' sözü ile ilgili konuştu. Ayrıca o dönem taklidini yapan Şahan Gökbakar'ın taklidine güldüğünü ve kendisinin de bir ara Şahan'ın taklidini yapmayı düşündüğünü söyledi.
Yavuz şunları söyledi
‘’Hatta bir ara bende onun taklidini yapayım sonrada sosyal medyada paylaşayım dedim. Senin mi taklidin güzel benim mi taklidim güzel ? millet bir karar versin diyeyim dedim. Kargaşa içerisinde meseleyi o kadar ileri götüremedim. O kendi işini yapıyor. Çok da güzel yapmış karşılıklı yazıştık orada. Karşılaşsak çokda keyifli bir muhabbet edebilecğimizi düşünüyorum. Ama başkalarının kurduğu cümleyi bana ait olup olamadığını bilmeden bizim taklidimizi yaptı.Taklitler işin esasını  gerçeğini yaşatmak üzere anlam ifade ederler. Bu anlamda şahan'ın bana katkısı olduğunu düşünüyorum. Bu söz bana ait olmamakla birlikte beni hiç rahatsız etmediğini çok rahatlıkla söyleyebilirim.

HİÇ BİR ŞEY OLMASA BİLE

Yavuz kendisiyle özleşen hiçbir şey olmaza bile kesinliklebirşeyoldu sözüyle ilgili olarak ‘’Birçok sözümüz var ve ben böyle bir söz söylemediğimi bildiğim için hiçbirşey olmasa bile kesinlikle birşeyler oldu sözü bana affediliyor. Ben sonra dedim ki ya olur ya ben bir yerde heycandan söylemiş olabilirim başka yerlerde alınan cümleleri yan yana getirerek birazda kendileri ekleyerek bana affettiler bu cümleyi. Yok böyle birşey. Ama siz diyeceksiniz ki ortadan kaldırmak, yok etmek için mücadele etmediniz diyeceksiniz ?Bende bıraktım. Demekki millet kurgudan hoşlanıyor.

EKREM İMAMOĞLU KURGU

Yavuz , İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu için ‘’İstanbulda aslında CHP adayı bir kurgu bir mühendislik çalışması olarak karşımıza çıktı Gittikçe daha iyi ne olup bittiğini bütün millet olarak anlayacağız. Biz göreceğiz siz göreceksiniz onlar görecek.Burada da bir kurgu var kurguya alışmış bir kesim var. ‘dedi.

29 Ağu 2019 - 12:12 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

CengizhanYAŞARVatandaş Kemal - Yalancının ........EKREM İMAMOĞLU HAKKINDA SON CÜMLESİ "Burada da bir kurgu var KURGUYA ALIŞMIŞ BİR KESİM var..KURGUYA ALIŞMIŞ BİR KESİM DERKEN .. YANİ TAYİP ERDOĞAN BİR PROJEYDİ BİR KURGUYDU BİZ BU MİLLETİ KURGULARA HAZIRLAMIŞTIK MI DEMEK İSTEDİ?????????? KURGUYA ALIŞMIŞ BİR KESİM...... İYİ DÜŞÜNMEK LAZIMHadi oradan ! FETÖ nün Türkçe Olimpiyatlarında boy gösteren sen değil miydin? Seni kurnaz seni. Unutmadık unutmayacağız

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Ağustos 12:12