Yavuz Adalet Bakanı mı oluyor?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önümüzdeki haftalarda yeni kabine isimlerini netleştirmesi bekleniyor. Kabinede Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Ali İhsan Yavuz'un da Adalet Bakanı olarak yer alacağı kulislerde konuşuluyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, yeni yıl öncesine kadar kabinede büyük değişikliklere gideceği öğrenilirken önümüzdeki haftalarda açıklayacağı yeni kabinedeki isimler de netleşmeye başladı.

Yeni kabinede Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Ali İhsan Yavuz'un da yer alacağı kulislerde konuşuluyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, yeni yıl öncesine kadar kabinede büyük değişikliklere gideceği öğrenilirken önümüzdeki haftalarda açıklayacağı yeni kabinedeki isimler de netleşmeye başladı. AK Parti Ankara kulislerinden edinilen bilgilere göre söz konusu isimlerin gizli tutulduğu öğrenildi

Özellikle 31 Mart yerel seçimlerinin en çok konuşulan ismi Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Ali İhsan Yavuz'un da kabine de yer alacağı konuşulurken, Adalet Bakanı görevi verileceği dillendiriliyor.

Kabine için isimler netleşmezken yine kulislerde, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı,Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu,Ankara Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Melih Gökçek,İstanbul Eski İl Başkanı Metin Külünk,Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in isimleri konuşulurken, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Üyesi Bülent Arınç’ın durumunun netleşmediği ancak son dakika sürprizinin yaşanabileceği öğrenildi.

Ayrıca sert çıkışları ile tanınan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun yeni kabine yer almayacağı öğrenildi.

Hazine ve Maliye Bakanı olan Albayrak’ın kesin olarak bu görevde tutulmayacağı en fazla Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı’na kaydırılacağı ve hatta bakanlık verilmemesinin bile konuşulduğu öğrenildi.

Ak Parti’den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan ancak kazanamayan Binali Yıldırım’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yakın özel bir görev verileceği de sızan bilgiler arasında yer alıyor.

12 Kas 2019 - 16:24 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

hakan anHAKKISÖYLERVatandaş KemalXxx - Editör:

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.YA BAKMAYIN SİZ BUNUN MİLLET VEKİLİ OLDUĞUNA BOŞ BİR TENEKE BUNDAN HİÇ BİR ŞEY OLMAZ .YANDAŞLARINI DEVLET MEMURU YAPMAKTAN BAŞKA HİÇ BİR ŞE YARAMAZBence tam aranılan işim kendileri. İstanbul Büyükşehir belediye seçimlerinde adeta tek başına büyük bir mücadele verdi. O kadar dalga geçmelerine rağmen aldırmadı. Şaka yapıyorum şaka yaa. Bu isme kaldıysa Adalet yalnızca kadın isminden öteye gitmezBirşeyler olacak, biliyoruz da kesin birşeyler oldu hissediyoruz :)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Kasım 16:24