Yaşar Zımba'ya bu açıklamayla sahip çıktılar

ASKF Yönetim Kurulu, Futbol Disiplin Kurulu, Futbol İl Tertip Kurulu ve Saha Komiserleri Derneği son haftalarda eleştirilerin odağında olan ASKF Başkanı ve Sakaryaspor yöneticisi Yaşar Zımba'ya destek veren açıklama yaptılar.

ASKF BU İLİN FUTBOL LOKOMATİFİDİR. SAKARYASPOR'un HAMMADDESİDİR.

Açıklama şöyle..
Başkan Yaşar Zımba'nın Sakaryaspor dan bir kuruş menfaati veya çıkarı yoktur.Sadece Futbol ve hizmet etme aşkı ile ASKF Yönetim kurul üyesi aynı zamanda Sakaryaspor Başkanı İbrahim Nalbant'a destek için yönetimdedir.Amacı sadece amatör liglerden, Sakaryalı sporcular içinden Sakaryaspor alt yapısı ve A Takımında oynayacak gençlerin önünü açmaktır.Her Kurumda simge isimler vardır. Her kurumda Popüler kişiler vardır. Yaşar Zımba'nın simge isim olması onun karalanmasını gerektirmez.

 

Sakaryaspor AŞ'nin başına geçmesi sadece başkanı rahatlatmak, maddi oluşabilecek sorunlar karşısında Sakaryaspor başkanının yükünü hafifletip Sakaryaspor için daha verimli çalışmasını sağlamaktır.
Yoksa hiç kimse bu kadar borç yükü içinde bir Sakaryaspor AŞ'nin Başkanı olurmu? 
Bu bir aslında hayat riskidir. Kaç kişi milyonluk borçların üstüne Başkan olabilir?
Sakaryaspor bir kurumdur bu ilin gururudur, takımıdır. Bu takımında bir yönetim kurulu başkanı vardır. 
Yaşar Zımba sadece yönetim içinde Başkan vekilidir. O da sadece, O kadar.ASKF başkanı olması, eski siyasetçi olması, simge olması, popüler olması onun suçu değildir.
Yaşar Zımba gençliğinden itibaren amatör Futbol oynamış, iki dönem Akyazıspor profesyonel ligde iken takımının başkanlığını yapmış, Türkiye Amatör spor kulüpleri konfederasyonu icra kurul üyesidir.
Yaşar Zımba'nın çevresi olan en kıdemli yönetici olarak Sakaryaspor'a yararı olmaz mı?
Kendisinin bürokrasi ve çevresel katkıyı kullanması ile Sakaryaspor'a en az 500 bin Tl destek sağlayacaktır.

 Aynı Spor genel müdürlüğünden ek ödemeler ile amatör kulüplere yaptırdığı 600 bin Tl yardım gibi...
 Aynı Erenler stadı tadilatı için Spor bakanlığından çıkarttığı 1 Milyon Tl lik ödenek gibi....
Bizler; Sakaryaspor'umuzun ve ASKF Başkanı Yaşar Zımba'nın her zaman yanında ve destekçisiyiz.
Onu karalamak için Sakaryaspor üzerinden yıpratmaya çalışanların amaçlarını biliyoruz. Bu amaç Yaşar Zımba'yı karalama veya itibarsızlaştırma değil, Sakaryasporun başarısını istememek, çekememektir, farklı hesapların içinde olmaktır. Bu kişiler gerçek Sakaryalı değildir, Sakaryaspor sevdalısı hiç değildir.
"ASKF Sakaryaspor'un hammaddesidir. Alt yapısı, Temelidir"ASKF ile Sakaryaspor'u bağdaştıramayanlar Futboldan anlamıyor olmakla birlikte, içimizdeki düşmanlardır.

ASKF Yönetim Kurulu, Futbol Disiplin Kurulu, Futbol İl Tertip Kurulu, Saha Komiserleri Derneği

13 Ağu 2019 - 18:51 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

misafirSametastatanga - İşin ehli olarak iş yapmaksa budur. Sakarya da belki farklı örneklerde vardır. futbol demek Yaşar Zımba demek, Yaşar Zımba demek futbol demektir. Çünkü Sakarya da futbolun gerçek yüzünü iç organlarına kadar biliyor olmasıdır.

Yaşar Zımba oturduğu koltuğu Dolduruyor ve o koltukta ona yakışıyor. her işte doğru olan liyakattır, sadakat sonra gelir.saygılarımlaAmatör spor kulüpleri ne kadar sıkıntıda maçlara gitmeye malzeme almaya hatta lisans çıkartmaya paraları olmayan kulüpler var liğlere katılım evrakları hazırlayan kulüplerin çoğu katılım parasını nasıl vereceğini düşünüyor amatörün önünü açmak istiyormuş gelsin açsın nasıl mı onların kapılarına anahtar vurarak tabi umrunda olacağını zannetmiyorum çünkü 10 takım katılmasa diğerlerini kendi sokar lige takımlara kaynak bulsun sakarya sporu birileri götürür amatör olmadan profesyonel lig olsa ne olur hep hüsran kulüplerin isyanına kulak vermeli ekonomik durumu olmayan kuluplere çare aramalı ben o zaman derim zımba sakarya futboluna hizmet için oralarda diye kimse anlatmasın hikayeden zurnalaryaşar zımba'yı bugünün yetmeleri biz eskilere anlatmasın. o yaşar zımba'nın kim olduğunu biz daha iyi biliyoruz. kaldı ki anlatıldığı gibi çok da ünlü ve büyük biri değildir. hani nerde seçim öncesi her kulüp için sözünü verdiği 2 şer bin liralar. peki ya sakaryaspora ne verdi bugüne kadar? çıksın da açıklasın kaç para verdiğini. biz bilmiyoruz sanki onun beş parasız, siyasilerin ve özellikle de içişleri bakanı süleyman soylu nun arkasına sığındığını. en tehlikeli acçıklama da ne biliyor musunuz? bu askf yönetiminin ve zımbanın kendini sakaryasporun üzerinde görmesi. ne lokotomtifi ve, sizden at arabası bile olmaz. bizler sapına kadar sakaryalı ve sakaryasporluyuz da siz kimsiniz, nesiniz, ne iş yaparsınız/ lokomotifmiş. nerndeydi bugüne kadar o lokomotif. tedüvülden mi kalkmıştı da şimdi hortladı. içişleri bakanı süleyman soylu acaba onun söylediği "benim arkamda sümleyman soylu ve mehmet ağar var" dediğini biliyor mu? pekiya bu iki ismi öne atarak aklı sıra göz dağı verdiğini. biz mi kimiz? tabii ki akyazılı sakaryaspor tatangaları. o zımba önce kendi karnını doyursun, askf den aldığı 5 bin lirayla hava atmasın. bedava yemek, bedava araba, bedava başkan ekilliği. oh yavrum oh. ne güzel be. siz de buna kanıyorsunuz öyle mi? bu kadar mı düştünüz? haddinizi bilin haddinizi. sakaryasporun üzerine çıkmaya çalışmayın sizler de. akıllı olun akıllı.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Ağustos 18:51