Vali Karahan Akyazı’da dostlarıyla hasret giderdi

Bir dönem Akyazı kaymakamlığı görevinde bulunan Denizli valisi Hasan Karahan Akyazı’ya gelerek dostlarıyla hasret giderdi.

m-024.jpg
Haber albümü için resme tıklayın

Bir dönem Akyazı kaymakamlığı görevinde bulunan daha sırasıyla Kadıköy Kaymakamlığı, Giresun Valiliği ve son olarak ta Denizli valiliği görevine getirilen Hasan Karahan kutsal topraklardan yeni dönen aile dostu İş İnsanı 15 Temmuz Milli irade Derneği Akyazı şube başkanı Ali Gezer’e Allah kabul etsin ziyaretinde bulunmak için Akyazı’ya geldi.

Akyazı’ya bağlı Topağaç Mahallesinde Ali Gezer’in hanesinde ziyaret eden Denizli Valisi Hasan Karahan ilçe kaymakamı Yakup Güney ve kaymakamlık çalışanları ile de bir araya gelerek hasret giderdi.

21 Eyl 2019 - 16:26 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

BEKIR ÖZÇELİK/Z.BURNU- İST.Ali yalçınKod - Değerli valim, ilçeme hosgelmisler, safalar getirmişler. .Rabbim, kendilerinden razı ola. Görev hayatında kolaylık ve başarılar lutfetmesini Yüce Rabbimden niyaz ederim.Güler yüzlu güzel insan sayın valim hoş geldinVali bey hoş gelmiş

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Eylül 16:26