Uzman Er İsmail'in kışladan ölüm haberi geldi

Anne tarafı Karasu Kurudereli, Şırnak Jandarma Tugay Komutanlığı'na bağlı bir Komando Taburu'nda görevli Uzman Erbaş İsmail Aygül'ün ölüm haberi geldi.

Sabah içtimasına katılmaması üzerine birlikte yapılan aramada birlik binasının arka tarafındaki arazide vurulmuş olarak bulunan Aygül'ün ölüm haberi alan ailesi Askeri teslim almak üzere Şırnak'a hareket ederken, Askerin anne tarafının Karasu Kurudereli Babasının ise Bolu Gerede'den olduğu ölmeden önce annesine "Ben ölürsem beni buralara gömün" dediği belirtildi.

Uzun bir süre Ankara Mamak'ta oturan aileye Asker oğullarının Ankara'da gömülmesi teklifinde bulunulduğu fakat anne Zeliha Aygün'ün " Oğlumun vasiyeti Kurudereye gömülsün" demesi üzerine Kurudereye getirilerek burada defnedileceği açıklandı.

Birlik binasının arkasında ölü olarak bulunan 25 yaşındaki Askerin ölüm sebebinin ise araştırıldığı ve vurulduğumu yoksa intihar mı ettiği konusunda bir açıklama yapılacağı söylendi.

16 Ağu 2019 - 17:26 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.