Tıraşa %20 zam geldi

Akyazı Berberler Odası başkanı Hasan Cengiz yaptığı açıklamada artan maliyetler sonrası tıraşa % 20 zam yapmak zorunda kaldık.

Son günlerde neredeyse her sektörde yaşanan zam furyasına berberler de ayak uydurdu. Sakarya'da tıraş %20 oranında zamlandı.

En son 16 ay önce %20 oranında zamlanan tıraş fiyatları 16 ay sonra yeniden yaklaşık %20-25 arasında zamlandı.

Son gelen zamlarla birlikte Sakarya il merkezinde; Saç-Sakal-Yıkama 35 TL, Saç Kesimi-Yıkama 30 TL, Sakal Kesimi 12,00 TL oldu.

Akyazı Berberler Odası başkanı Hasan Cengiz sitemize yaptığı açıklamada yaklaşık 2 yıldır ilçemizde tıraşa zam yapmadık.Sakarya Berberler Odası il merkezini aylar önce zam yapmış Akyazı Berberleri bu zammı uygulamamıştık. Artan maliyetler sonrası ortalama %20 zam uygulamak zorunda kaldık dedi.

.

19 Eyl 2019 - 15:46 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

Vatandaş KemalvatandaşvatandaşAkyaxılıVatandaşAKYAZIYI DÜŞÜNEN KİŞİLERAkyazılıKELHami KURTULMUŞ - Evlenirken bir kere daha düşünün. Damat tıraşı 150 lira. Yani napiyorlar damat tıraşında ayrıca merak ediyorum. Keriz tıraşı diyelim biz ona.doğru düzgün vergi vermezler neye göre zam yaptılar bu kadar çok merak ettim nasıl olsa kontrol eden yok ye kürküm yeDamat traşında farklı ne oluyor da pahalı oluyor anlamadım...Olsun..sonunda musteri bulamjyacaksiniz..sinek avliyacaksiniz..Soygunculuga başladılarDAMAT TRAŞI DİYE BİRŞEY OLMAZ BU İŞİ LÜTFEN KALDIRALIM ARKADAŞLAR ÇÜNKÜ DİNİMİZE GÖRE EVLENEN KİŞİLERE YARDIM EDİNİZ DİYOR BİZ FAZLA PARA ALIPTA ZULM YAPMAYALIM ARKADAŞLAR10 TL artık sigara bile yok zam çok normal bence15lira olan kuru saç kesimi 20 lira olmuş. Yani yüzde 33.3 zam gelmis. Aciklama da ise ortalama yüzde 20 zam yaptik demisler. Kisaca Berberler Odasi işi öğrenmiş :)Bayramdan bayrama :) sakal traşı 12 TL evde 3 bıcak la devam..sac taşına gelince.25 günde değilde aydan aya bizi hanzo yaptılar iyice ALLAH SONUMUZU Hayır etsin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Eylül 15:46