Teketaban’da gergin gece. 1 Ağır yaralı

Karapürçek İlçesi Teketaban Mahalle Muhtarı Dursun Çetin ile daha önce aralarında husumet bulunan Z.Y.'nin ailesi arasında yaşanan kavgada bir kişi ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Jandarma dün gece sabaha kadar muhtarın evinin önünde nöbet tuttu.

Olay dün gece saatlerinde Karapürçek'e bağlı Teketaban Mahallesi'nde yaşandı.

Daha önce de defalarca tartışan Teketaban Mahalle Muhtarı Dursun Çetin'in ailesi ile Belediye Meclis Üyesi Z.Y.'nin aileleri arasında yaşanan olayda sopalı yumruklu kavga yaşandı.

Olayda Dursun Çetin'in akrabası olduğu öğrenilen bir şahıs ağır yaralanarak Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

İki aile arasında bir süredir devam eden tartışmaların sonuncusunda Jandarma dün akşam mahallede geniş güvenlik önlemleri aldı.

Dün gece saat 22:00'dan sabah saatlerine kadar mahellede nöbet tutan jandarma bu sabahta olay yerinde bekleyişini sürdürdü.

12 Kas 2019 - 11:45 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

Garip köylüsenatör - Video paylaşmış köylülerden biri sanki savaş gibi Allah akıl fikir versinKolluk kuvvetlerini boşuna meşgul ediyorlar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Kasım 11:45