Suudi Arabistan Cidde de Coşkulu Cumhuriyet kutlaması

Suudi Arabistan’ın Cidde şehrinde eğitim ve öğretimini sürdürmekte olan Türk okulunda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkulu bir şekilde kutlandı.

Uzun süre Akyazı’da çeşitli okullarda görev alan daha sonra Yaptıkları yurt dışında çalışma müracaatları kabul edilerek Suudi Arabistan’a tayinle giden ve şu anda Suudi Arabistan’ın Cidde şehrindeki Türk Okulunda görev yapan Selva ve Süleyman Toğaç adlı öğretmenler, kilometrelerce uzakta da olsalar en büyük bayramımız olan Cumhuriyet Bayramımını adına ve şanına yakışır bir şekilde kutlamanın onur ve gururunu yaşıyorlar.

Cidde’de görev yapan Eğitimci Toğaç Çifti Cidde şehrindeki Türk Okulunda görev yapmakta olan tüm öğretmenler elbirliği ve güç birliği içinde kendilerine emanet edilen çocuklarla birlikte büyük bayramımızı kutlarken, çocuklarımıza Cumhuriyetin nasıl kazanıldığını ve ilan edildiğini anlatmak ve Atatürk’ü tanımak ve tanıtmak asli görevlerimizdendir. Bizde bu bilinç içinde hareket ediyor ve bizlere emanet edilen çocuklarımızı bu duygular içinde yetiştirmeye gayret gösteriyoruz dediler ve Yüce Türk Milletimizin Cumhuriyet Bayramını kutluyoruz diyerek de mesaj göndermeyi ihmal etmediler.

30 Eki 2019 - 17:46 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

AKYAZILIGENÇ OSMAN GENÇ - Başarılı öğretmenlerimi tebrik ve takdir ediyorumARKADAŞLARIMIZI TEBRİK EDERİM. BAŞARININ SINIRI YOKTUR.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Ekim 17:46