Sözümüz Kitap Olsun-2 (Kasım Ayı Sohbeti)

Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenleri Oğuz K. Şallı, Çiğdem Aydoğan ve Perihan Şirin'in hazırladığı Sözümüz Kitap Olsun kitap grubunun Kasım ayı etkinliği Akyazı Dr. Mehmet Niyazi Halk Kütüphanesinde gerçekleştirildi.

09125415_whatsapp_image_2019-11-09_at_12.00.16.jpg
09125417_whatsapp_image_2019-11-09_at_12.01.16.jpg
+3
Haber albümü için resme tıklayın

Üstat Ahmet Hamdi Tanpınar'ın ölümsüz yapıtı Saatleri Ayarlama Enstitüsü adlı eserin tahliline yer verilen çalışma yoğun ilgiyle karşılandı. Katılımcıların eser üzerine biriktirdikleri fikirler keyifli ve lezzetli anların yaşanmasına vesile oldu.

Katılımcılar gelecek ayın ilk çarşambası Uçurtma Avcısı adli eserle buluşmak üzere kısır kültür hayatımıza kattıkları eşsiz ahenkle ayrıldılar.

12 Kas 2019 - 18:39 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

Vatandaş KemalBekir ÖZÇELİK/. Z.burnu/ IST. - Haberim olsaydı ben de katılırdim. Edebiyat felsefe ve tarih üçgeni kurardım sizlere. Engin bilgilerim ve tecrübemi aktarirdim. Kaybeden siz olursunuz.ilçemizde böyle bir edebî- kültür faaliyetinden dolayı, eğitimci kardeşlerimin şahsında emeği geçen, ter akıtan herkese şükranlarımı sunarım.Ayrica Merhum Mehmet Niyazi beyin , kültür elçimizin isminin kütüphaneye verilmesinden onur duydum, Allah razı ola.Kendisine de rahmet ve mağfiret diliyor, onu hayırla anıyorum.Ruhuna EL FATİHA diyorum.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Kasım 18:39