SON DAKİKA: TFF'den Sakaryaspor'a şok ceza

Türkiye Futbol Federasyonu TFF Kulüp Lisans Kurulu, Ulusal Kulüp Lisans Sistemi kapsamında son değerlendirmelerde bulunarak Sakaryaspor'a 3 puan silme cezası verdi.

Türkiye Futbol Federasyonu TFF Kulüp Lisans Kurulu, Ulusal Kulüp Lisans Sistemi kapsamında son değerlendirmelerde bulunarak Sakaryaspor'a 3 puan silme cezası verdi.

TFF Kulüp Lisans Kurulu, Ulusal Kulüp Lisans Sistemi kapsamında son değerlendirmelerde bulunarak; en üst 3 lig olan Süper Lig, TFF 1. Lig ve TFF 2. Lig'deki kulüplerin yapmış olduğu başvuruları, Sportif, Altyapı, Personel, Hukuki ve Mali Kriterlere göre inceledi.

TFF Kulüp Lisan Kurulu, bu toplantıda ayrıca, verilen süreler içerisinde eksikliklerini tamamlayamayan; TFF 1.Lig'den; Bursaspor, Eskişehirspor, Osmanlıspor Futbol Kulübü, TFF 2.Lig'den; Birevim Elazığspor, Kardemir Karabükspor, Sakaryaspor A.Ş, Şanlıurfaspor ve Uşak Spor A.Ş. kulüplerine 3'er puan tenzili cezası verdi.Buna göre Sakaryaspor'un şuan 1 olan Puanı -2 olacak ve Sakaryaspor son sırada yer alacak.

SAKARYASPOR'DAN  AÇIKLAMA

Sakaryaspor TFF'nin cezasıyla ilgili açıklama yaptı. Açıklama şöyle

''Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Ulusal Kulüp Lisansı için istenilen belgelerin bir bölümü 20.09.2019 Cuma günü saat 12.00 itibariyle Federasyona gönderilmiş olup, eksik olan evraklarımız için 25.09.2019 Çarşamba gününe kadar süre alınmıştır. Buna rağmen çıkan karar karşısında kulüp avukatlarımız gerekli itiraz hakkını kullanacak kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda hareket edilecektir.

21 Eyl 2019 - 09:41 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

pazarkoy - yönetim teknik ekipten birini gonderir ve bu sorunu çözer.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Eylül 09:41