Sofuoğlu eşiyle Kartepe'de kayak yaptı

AK Parti Milletvekili Kenan Sofuoğlu, pazar gününü eşi Julia Looman ile birlikte Kartepe'de kayak yaparak geçirdi. Paylaşılan videoda Sofuoğlu'nun son anda yaptığı manevra ile eşine çarpmaktan son anda kurtulduğu görülüyor...

AK Parti Sakarya Milletvekili ve Dünya Supersport şampiyonu eski milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, pazar gününü eşi Julia Looman ile birlikte Kartepe'de kayak yaparak geçirdi. Sofuoğlu, eşiyle birlikte kayak yaptığı o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

 

 

 

 

 

Videoda eşinin arkasından kaydığı görünen Sofuoğlu'nun videonun sonunda yaptığı manevra ile eşine çarpmaktan son anda kurtulduğu yer alıyor.

 


Çok sayıda beğeni alan paylaşımın altına "Söz konusu pist olunca hız kaçınılmaz", "Motorcu refleksi" gibi yorumlar yapıldı.

 

30 Ara 2019 - 23:20 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.