Şehit Oğlu için İftar verip Kuran okuttu

Akyazı’ya bağlı Salihiye mahallesinde ikamet eden ve oğlunu Güney doğuda vatan müdafaası sırasında şehit veren Mustafa Uzuner şehit oğlu Tacettin Uzuner ve ebediyete göçmüş aile fertleri için Kuran-kerim okuttu ve ardından iftar yemeği verdi.

Salihiye  Mahallesindeki evinin bahçesinde  her yıl geleneksel olarak verilen iftar yemeğine Sakarya ve çevresindeki şehit yakınları ve gazilerin de katıldığı iftar yemeğine kalabalık bir davetli katıldı.

Acılıbaba Mustafa Uzuner’in evinin bahçesinde verilen iftar yemeği öncesinde okunan Kuran-ı Kerim ve ardından yapılan dualar  aileden ebediyete göçmüş  olanların ruhlarına bağışlandı.

İftar sonrası Sakarya Şehit ve gaziler derneği yöneticileri tarafından Baba Mustafa Uzuner’e şehit oğlununyer aldığı bir tablo hediye edildi.

Adına iftar verilen ve Kuran-ı Kerim Okulnan Tacettin Uzuner 7 Ağustos 1998 tarihinde Tunceli kırsalında çıkan çatışmada teröristlerin kurşunları ile şehit olmuştu.

22 May 2019 - 16:36 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.