SAÜ Öğrencileri Belediye Meclis toplantısını takip ettiler

Akyazı Belediye Meclisinin Kasım ayına ait olağan toplantısını Murat Aydın, Mehmet Emin Kaya, Hümeyra Akkaya ve Muhammed Surol isimli Sakarya Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümü öğrencileri de izledi.

m-025.jpg
Haber albümü için resme tıklayın

10 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıyı dikkatli bir şekilde izleyen ve sık sık da not alan Sakarya Üniversitesi öğrencileri özellikle Meclis Üyelerinin yaptıkları konuşmalar v e toplantıyı yöneten Belediye Başkanı Bilal Soykan’ın gerek oylamalarda ve gerekse gündem dışı yapılan konuşmalara verdiği cevaplara pür dikkat kesildiler ve aldıkları notlarıyla da toplantıda edindikleri bilgileri hem hafızalarına hem de notlarına dahil ettiler.

Toplantıdan sonra Belediye Başkanı Bilal Soykan’la da tanışma fırsatı bulan Sakarya Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümü öğrencileri, takip ettikleri toplantı sonrası hatıra fotografıda çektirdiler.

06 Kas 2019 - 17:40 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

vatandaş - Günümüz meclis toplantılarının örnek alınacak toplantılar olduğunu zannetmiyorum...Eğer üniversite öğrencileri bir şeyler öğrenmek istiyorlarsa TBMM nin kuruluş yıllarındaki meclis üslup ve görüşmelerini incelemesinde yarar vardır.Şu an hangi meclis olursa olsun üyeler konulara dikkat etmeksizin kendi partileri ne derse o yönde parmak kaldırdıklarını duyuyor öğreniyoruz...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Kasım 17:40