Sapanca Belediye Başkanı Özen’den başkan Soykan’a ziyaret

Bilal Soykan gibi 31 Mart tarihinde yapılan Mahalli seçim sonrasında Sapanca Belediye Başkanı seçilen Özcan Özen, Akyazı’ya gelerek Belediye Başkanı Bilal Soykan’ı makamında ziyaret edip kendisine görevinde başarı dileklerini iletti.

Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, Bilal Soykan’ın belediye başkanlığı konusunda tecrübeli olduğunu belirterek, Bilal başkan tecrübesiyle Akyazı’ya çok şeyler kazandıracaktır. Buna gönülden inanıyorum ve kendisine kolaylıklar ve başarılar diliyorum dedi.

Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan’da Sapanca Belediye Başkanımız Özcan Özen’in yaptığı bu ziyaret beni ve arkadaşlarımı son derece memnun ve mutlu etmiştir. Ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum ve bende Özcan başkanıma başarı ve İlçesine güzel hizmetler getirmesini yürekten istediğimi ifade etmek istiyorum dedi.

Sapanca Belediye B:aşkanı Özcan Özen’in yaptığı ziyarette AK Parti İlçe Başkanı Mesut Ekrem’de hazır bulundu.

06 Kas 2019 - 13:15 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

vatandaş - Bir memur mesai saatlerinde başka bir meslektaşını ziyarete gitse amiri ne der acaba? Mesela bir öğretmen derse girmeyip bunu yapabilir mi? Bu ziyaretler çalışma sayılıyordur sanırım...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Kasım 13:15