Sakarya'da son bir ayda işlenen 4 cinayetin tek bir nedeni var

Sakarya'da son bir ay içerisinde işlenen cinayetlerin ortak noktası hep aynı. İşlenen cinayetlerin ortak noktası sadece Para.

Ülkede yaşanan ekonomik kriz beraberinde sadece yoksulluk değil büyük aile dramları, yaralamalı kavgalar hatta cinayetleri de beraberinde getiriyor.

Öyle ki, son bir ay içerisinde yaşanan 4 cinayetinde sebebi bir şekilde paraya dayanıyor.

En fazla adam öldürme davası açılan şehirler  İstanbul, Ankara, Adana, İzmir'den sonra başı çeken iller arasında yer alan Sakarya, özellikle son zamanlarda para kaynaklı yaşanan cinayet olayları ile dikkatleri üzerine topluyor.

İşte son bir ayda işlenen ve sebepleri paraya dayanan o cinayetler;

Karapürçekte torun dehşeti!.. Cinayetin sebebi: PARA

Karapürçek'in Meşepınar Mahallesi'nde 25 yaşındaki torun Sadık G. 85 yaşında ki dedesi Sadık K. yı bıçaklayarak öldürdü. Sadık G'nin cinayeti para istediği dedesi ile tartışma yaşadıktan sonra işlediği ortaya çıktı.

Ekmek bıçağıyla koca dehşeti...Cinayetin sebebi: PARA

Camili mahallesinde 53 yaşındaki karısı Ayten A.'yı sırtından bıçaklayarak öldüren E.A tutuklandı. İddiaya göre karı-koca arasında çıkan tartışmanın nedeni yine para.

Evlat vahşeti! Babasını öldürdü...Cinayetin sebebi: PARA

Adapazarı Tekeler Mahallesinde 21 yaşında ki R.A. babasını bıçak ve keserle vurarak öldürdü. 4 katlı apartman dairesindeki çığlıklar üzerine komşuları polise ihbarda bulunduğunda eve gelen polis ekibi korkunç manzara ile karşılaştı. Mahkemede R.A.  "Annemi doktora götürecektim. Babam para vermeye yanaşmadı. Kavga ettik" dedi.

Ahmet Erkan cinayeti...Cinayetin sebebi: PARA

Sakarya Ticaret Borsası Başkan Vekili Ahmet Erkan'ın öldürüldüğü akrabası Erkan Akçalı'nın da yaralandığı cinayetle ilgili ayrıntılar netleştikçe gerçek ortaya çıktı. Katil zanlısı Erol Ş. Başkan Vekili Ahmet Erkan'ın bir süre önce satın aldığı arsa için kendisine ödemesi gereken komisyon bedelini ödemediği ve bu sebeple aralarında tartışma yaşandığını söyledi.

19 Eyl 2019 - 14:27 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

VatandasAlfonzo - Para için herşeyi yapana birgün gelecek para için herseyini kaybedecek yazik para icin yapanlaraKurmuşlar bir tezgah adı Muhtaçlık Zinciri nasıl oluştu Döviz,Altın,Petrol ve türevleri başta olmak üzere iniş ve çıkışlı bir sistem ve faiz oluşumunu sürekli tetikliyor paranın inişli ve çıkışlı olması bizim Türk lirası sabit bir sistem Avrupa birliği ülkelerinin parası iniş ve çıkışlı bir sistem bizim paramızın değeri az kısacası YAPTIRIMLARA AÇIK BİR ÜLKEYİZ bizi istedikleri gibi yönlendiriyorlar çünkü inişli çıkışlı bir sistemleri var MUHTAÇLIK ZİNCİRİ bu verdiğim örneklerden oluşmuştur.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Eylül 14:27