Sakarya nehrinde balıkçı botu alabora oldu: 1 Ölü 1 kayıp!

Geyve Pamukova arasında bulunan kum ocağına Hendek’ten balık tutmaya gelen 2 kişinin bindikleri bot alabora oldu. Olayda bir kişi ölürken bir kişide Sakarya nehrinde kayboldu.

Aziz Güvener'in ve İsmal Çetintaş'ın haberi...

MEDYABAR.COM:- Olay Saat: 20.00 sıralarında Geyve İlçesi Bozören Mahallesi Sakarya nehri kenarında bulunan kum ocağında meydana geldi.

Hendek İlçesinden Geyve İlçesi Bozören Mahallesi Sakarya nehri kenarında bulunan taş ocağına yanlarındaki botla balık tutmaya gelen Halil Tosun (50) ve Murat Diler (45), balık ağını ile bota binerek Sakarya nehrine açıldılar. Balık ağını Sakarya nehrine atarken bir anda bindikleri bot alabora oldu. Nehrin derin ve havanın karanlık olması nedeni ile paniğe kapılan iki arkadaş’tan Murat Diler nehirde kaybolurken, olayı fark eden kum ocağı çalışanlarından bir kişi suda buğulan diğer balıkçı Halil Tosun’u kenara çıkardı.

Halil Tosun olay yerine gelen 112 sağlık ekiplerince Pamukova İlçe Hastanesine getirilirken, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Halil Tosun kurtarılamayıp hayatını kaybetti.

Olay sonrası bölgeye Jandarma , 112 sağlık ekipleri, İtfaiye ekipleri ve AFAD ekipleri sevk edildi. AFAD ve Jandarma ekiplerinin Sakarya nehirde kaybolan Murat Diler’i arama çalışmaları devam ediyor.

20 Eki 2019 - 11:41 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.