Sakarya Emniyeti'nden Özkoç'a koruma teklifi !

İl Emniyet Müdürlüğü'nün ölüm tehdidi aldığını iddia eden Engin Özkoç'a koruma polisi teklifinde bulunduğu ortaya çıktı. Halk TV'de canlı yayına katılan Özkoç, "Büroma gelerek bana koruma isteyip istemediğimi sordular. Resmi olarak döneceğim" diye cevap v

CHP Grupbaşkanvekili Sakarya Milletvekili Engin Özkoç daha önce sosyal medya üzerinden yüzlerce ölüm tehdidi aldığını açıklamıştı.

Özkoç,“Ölüm tehditlerinin yanı sıra bulunduğum otelde çöp kovamdaki kağıtlara kadar alınıp incelenmiş" demişti.

Cumhurbaşkanı’nın ‘Bu adam şizofren, aslında hapsetmek lazım, tımarhaneye göndermek lazım’ açıklamasından sonra tehditlerin daha da arttığını belirten Özkoç, ''Hemen hemen her gün, özellikle şu 10 gün içerisinde daha yoğun bir şekilde tehditler alıyorum. Cumhurbaşkanı her türlü ayrıştırıcı dili kullanıyor. Kendisine muhalefet eden herkesi aşağılıyor. O bunları söylerken hiç kimsenin sesi çıkmıyor. Çünkü herkes korkuyor. Peki korkarak nereye varacağız?” ifadelerini kullanmıştı.

Engin Özkoç; Dün Halk Tv'de yayınlanan Fatih Ertürk'ün programına canlı yayın konuğu olarak katıldı. Özkoç ülke gündemine dair yaptığı konuşmasında hükümete eleştirilerini bir bir sıraladı.

Engin Özkoç program bitirilirken yaşadığı bir olayı anlattı.

Özkoç: ''Siyasi şubeden arkadaşlarımız Sakarya'da ki büroma geldiler. Bir koruma talebinde bulunup bulunmadığımı söylediler. Bende kendilerine yarın resmi olarak döneceğim'' dedi.

Özkoç'un partililer ile görüşüp bu konu hakkında öyle karar vereceği öğrenildi.

20 Şub 2020 - 14:35 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

HarbisiRecepVatandaş KemalEmreOsman - Sana yazıklar olsun yuh olsun sen milletin değerlerinle alay edersen olacağı buyduGene bir algının pesindelerÖzkoç'u siyaseten hiç beğenmem ama yedirmeyiz. Kılına zarar gelmesin.Simdi aldığı tehdidler gerçekse.. partili arkadaşlarla konuşup neyin kararını verecen.. hayatın.. ALLAHIN idaresinde harbi .. hemen kobul etmeliydin.. sonuç yine puruzluk yalan dolan.. harbi milletle dalga geciyor ...Korumaya kerek yok koyun gitsin kafese hasadanede gitsin kendi kendine mefta

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Şubat 14:35