Sağlıkçıların dayanışması kıskandırıyor

Akyazı’da görev yapmakta olan sağlık kuruluşu çalışanlarının dayanışma içinde olmaları vatandaşın gözünden kaçmıyor ve var olan dayanışmanın da yüksek düzeyde olması vatandaşı mutlu ediyor.

620b93175152b5137ddb1c52aae39ace.jpg
7d918ff95c9c7a5e0fa6cdd4167d14e3.jpg
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Dr. Gülşah Yılmaz’ın yönetimindeki İlçe Sağlık müdürlüğü çalışanları, Dr. Yavuz Tepeçınar’ın yönetimindeki Devlet Hastanesi çalışanları, sağlık ocakları ve 112 acil çalışanlarının ortaya koydukları bu dayanışmanın kendilerine sürekli olarak olumlu bir şekilde yansıdığına dikkat çeken Akyazılılar,  bu birlik, beraberlik ve dayanışmanın diğer İlçelere de örnek olduğunu belirterek, bizim yaptığımız dua şudur “ Allah onların bu birliğini, beraberliğini ve dayanışmalarını bozmasın. Çünkü bundan yararlanan bizleriz. Temennimiz İlçemizdeki diğer kurumlarında aynı dayanışma içinde olmalarıdır” diyerek ortaya konan güzelliklerden hoşnut olduklarını dile getirme gayretinde olmaları da dikkatlerden kaçmıyor.

22 May 2019 - 13:09 - Sağlık


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.