Sağanak yağmur Akyazı’da etkili oldu.

Akyazı’da öğlen sonrası başlayan sağanak yağmur yaklaşık 1 saat sürdü. Aşırı yağış nedeniyle yollar göle dönerken bazı işyerlerini su bastı. Devrilen ağaçlar elektrik tellerini kopardı ilçeye yaklaşık 2 saat elektrik verilemedi.

45d5c9fb246f3902d86b845357014fdc.jpg
45f7918675f4a857618f7bdd1b1daaf7.jpg
+21
Haber albümü için resme tıklayın

İstanbul’da başlayıp Marmara’yı etkisi altına alan sağanak yağmur Akyazı ilçesinde de etkili oldu.16 .30 civarında başlayan ve yaklaşık 1 saat süren sağanak yağmurda ilçe deki caddeler adeta dereye döndü. Bazı işyerlerini su basarken işyeri sahipleri kendi imkanlarıyla işyerlerine dolan suları boşalttılar.

Sağanak yağmura aşırı rüzgarda eklenince bir çok bölgede ağaçlar kökünden sökülerek yere devrildi. Devrilen ağaçlar yolları trafiğe kapanırken Elektrik tellerinde de hasara neden oldu. İlçeye yaklaşık 2 saat elektrik verilemedi Sedaş arıza ekiplerinin çalışmaları sonucu 2 saat sonra ilçeye elektrik verildi.

17 Ağu 2019 - 18:10 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

VatandaşKemalREİSGurtçi - Belediye başkanı ve yardımcıları öte yandan belediyenin ilgili kurumlarının başında bulunan kişiler davetlerde boy gösteriyor ve yediklerini içtiklerini sosyal medya üzerinden paylaşıyor. Deprem yangın sel bunlar değil Akyazı'nın felaketi. Dini siyasete alet eden siyasal İslamcı zihniyet Akyazı'nın belasidir 30 yıldır. Akyazı'nın başına gelmiş en büyük felaket Akyazı'yi köy hâline getiren kişiler ve onlara oy veren Akyazilidir. Suçlu sensin Akyazılı. Sensin. Geleceğimizi karartan da sensin.BELEDİYE YÖNETİCİLERİ NEİŞ YAPIYOR ACABA?BAŞKA İŞLERDE BOY GÖSTERMEYE BENZEMİYOR DİMİ.İŞİNİZE GELDİMİ HER YERDESİNİZ İŞİNİZE GELMEYİNCE ORTALIKTA YOKSUNUZ.SAYGILARRRYazıklar olsun Akyazılılar bunu hak etmiyor akp ye en çok oy çıkan ilçe hizmet sıfır belediye deyil muhtarlık sanki birde sakaryanın en büyük ilçesi malefetti maşallah hiç sez çıkarmıyor istedikleri gibi at koşturuyor iktidar olan belediyeler daha önceki başkan açılış ve restorant larda görevini bitirdi şuankide para yok borç var bi hizmet yok halk vergisini şu ve akıtmaparası kanalizasyonu günü geçmeden ödüyor hizmet alamıyor durmak yok ödüyor ah akyazım ah.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Ağustos 18:10