Pazarköy’lüler Hamdi Bulut’a teşekkür etmeli

Pazarköy Mahallesinde 2008 yılında dönemin muhtarı Hamdi Bulut büyük bir riske girerek köyüne İmar işlemlerini başlattı.

O dönemin çalışkan Kaymakamı Mehmet Yapıcı Bulut’a verdiği destek sonrasında Pazarköy İmarla tanıştı.

Her imar bölgesindeki yaşanan sıkıntılar Pazarköy’de de yaşandı.Yeşil alan,Park yerleri gibi bir çok sorunla boğuştu Hamdi Bulut’un ilk yerel seçimlerde Muhtarlığı kaybetmesinin ana nedeni de bu İmar hizmeti oldu.

Hamdi Bulut köyüne yapmaya çalıştığı İmar çalışması esnasında ben dahil birçok dostu bu çalışmanın yaklaşan muhtarlık seçimlerinde kendisine zarar vereceği hatırlatılsa da o bu hizmeti köyüne yapmaktan geri durmadı.

Aradan tam 11 yıl geçti.Hamdi Bulut köyüne yaptığı İmar hizmeti nedeniyle muhtarlığı kaybetti.Hamdi Bulut kaybetti ama köyü kazandı.

Hamdi Bulut’u bu hizmetinin hemen sonrası diğer köylerde ev inşaatı için mekik dokunurken Pazarköy’lü yasal olarak hiçbir sıkıntı yaşamadan tarlasını parselleyip istediği kadar istediği yere inşaat yapma imkanına kavuştu.

Böyle olunca da köy büyüyüp gelişti Büyükşehir yasası çıkmasaydı belkide belde olacak bir konuma geldi.

2008 yılında Hamdi Bulut’a İmar çalışması için muhalefet yapanlar şimdilerde utana sıkıla dua ediyor mu onu bilemem.

Fakat Bu gün gelinen noktada etrafındaki birçok Mahalle Doğalgaz alamazken Pazarköylü Doğalgaza kavuştu.

Bu kış Doğalgaz kullanacak olan Pazarköylüler Odun Kömür ve kül taşımaktan kurtulduğunu Ev hanımları ise Doğalgaz nedeniyle konforu yaşadıklarında Hamdi Bulut’a da dua etmeyi unutmazlar herhalde.

Hamdi Bulut 2008 yılında ben bu hizmeti neye malolursa olsun yapacağım dedi yaptı.

Bu hizmet sonrası Hamdi Bulut Muhtarlığı kaybetti ama bu gün görüyoruzki Pazarköy kazandı

13 Eyl 2019 - 10:32 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

Kerim kandazPazarköylüÖzgür - Millet duayı unuttu kardeşim hamdi kaybeti gibi gözüksede beni neznim de kazandı inşaallah şimdi du â ederler insaallahYa bırakin abi neyi kazanmış pazarköy merkeze en yakin mahallelerden biri toplasan 3 km yol yok oraya 5 yıldir camurdan tozdan çukurdan kurtulamadi köy, ne güzel imar çalısması yaptılar imarı çizen oturduğu yerden çizmiş olacakki insanlarin garajından ahırından yol geçirdiler, mevcut yolu bırakip milletin bahcesinden balkonundan yol çizdiler bi salona girmedikleri kaldi bunu insanlar ögrendiğindede artik çok gecti 1 ay itiraz hakki vermişler onuda kahvenin duvarina asmışlar adam kahveye gitmedgi için bahcesinden oldu ben merkeze bu kadar yakın olup bu kadar üvey evlat muamelesi gören biyer daha görmedim hasan akcan geldi kendi köyune yapti demesinler diye ceremesini yine pazarkoy çekti yeter artik ya yapin şu yollari artik bıktı insanlar altı üstü 3 km yol beYapılanlar insanlara zarar gibi gözüküyor ama yapılanlar doğru işler helal olsun muhtara

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Eylül 10:32