Pamukova'da sır dolu ölüm!

Pamukova da üç gün önce kaybolan 21 yaşındaki İlhan Karayaka’nın Karandere mevkinde patika bir yolda cesedi bulundu.

Kısa süre önce askerlik hizmetini yaptıktan sonra ailesinin yanına dönen ve üç günden bu yana kendisinden haber alınamayan 21 yaşındaki İlhan Karayaka, Pamukova Cumhuriyet Mahallesi Karan dere kenarındaki patika yolda ölü olarak bulundu.

Sabah saatlerinde tarlasını sulamaya giden bir vatandaş Karan dere kenarındaki patika yolda bir erkek cesedi görünce Jandarmaya haber verdi.

Olay yerine gelen Jandarma ekiplerince yapılan incelemede cesedin üç gün önce kaybolan İlhan Karayaka’ya ait olduğunu belirlendi.

Cesedin yüz bölgesinde çürümeye başladığı ve  bir kaç gün önce ölmüş olabileceği değerlendiriliyor.

İlhan Karayaka’nın cenazesi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp kurumuna gönderilirken, Jandarma olayla ilgili çalışma başlattı.

24 Ağu 2019 - 16:45 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.