Otomobil TIR’ın altına girdi.. Halim Yazıcı feci şekilde can verdi

Akyazı Beldibi Mahallesi D140 Karayolunda akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında TIR ile otomobil çarpıştı. Kazada Otomobilde bulunan Halim Yazıcı can verdi.

1606fe3d7a29089e9b8574ea07979d24.jpg
3a18787264858fbbbcbd778ff92a9553.jpg
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Edinilen bilgilere göre kaza, Akyazı D140 Karayolu Beldibi Mahallesi mevkiinde yaşandı. İddialara göre Dokurcun istikametine gitmekte olan Otomobil aniden önündeki TIR’ın sollamak isteyince karşı şeritten gelen TIR ile çarpıştı. TIR’ın altına giren Otomobilde 3 kişi bulunduğu öğrenildi.

Olay yerine çok sayıda Ambulans ve İtfaiye ekipleri sevk edilirken yaralılar İtfaiye ekiplerince hurdaya dönen otomobilden çıkartıldı.

Otomobilde bulunan Halim Yazıcı olay yerinde can verirken diğer ismi öğrenilemeyen 2 kişi yaralı olarak kurtulabildikleri öğrenildi.

Yaralılar Akyazı Devlet Hastanesine kaldırılırken kazada can veren Halim Yazıcı’da Akyazı Morguna kaldırıldı.

Kazada otomobil hurdaya dönerken TIR’da maddi hasarlar meydana geldi.

Jandarma kazayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı

18 Mar 2019 - 10:34 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.