Ölmeden kendi mezarını hazırladı.. Her gün ziyaret ediyor

Akyazı Pazarköy Mahallesinde ikamet eden Hamza Ramoğlu (71) kendi mezarını yaptırdı ve her gün ziyaret ederek temizliğini yapıyor.

f149cc7f81dc83fd29bcf9e2d77c72e5.jpg
5af66d66e9a5922e2f3858cc2b63ae66.jpg
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Akyazı’nın Pazarköy Mahallesinde Hamza Ramoğlu isimli 71 yaşındaki bir vatandaşa Mahalle mezarlığında kendisi için aile kabristanlığında bir mezar ayırdı.

Bu mezara da tahtadan bir başlık yapan Ramoğlu üzerinde ölmeden koydular mezara, Hamza Ramoğlu ve doğum tarihini yazdığı görülürken ölüm tarihine de babam 100 sene yaşadı yazdı.

Aile kabristanlığını çiçeklerle donatan Ramoğlu kendi mezarına da gül dikmeyi ihmal etmedi.

Her günü mezarlığa gelerek ailesinin kabristanlığını temizleyen ve çiçekleri sulayan Hamza Ramoğlu kendi mezarını da temizlemeyi ihmal etmedi. Ramoğlu “ ben kendi mezarımı hazırladım ve herşeyimle hazır bekliyorum” dedi.

Hamza Ramoğlu’nun bu mezarı görenler tarafından da şaşkınlıkla karşılandı.

Haber: Davut Kaya

15 May 2019 - 17:31 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

AHMEDAydın Birincioğlususkunselim şermetEncüment Beyselim şermet - DELİ OLMADAN VELİ OLUNMAZÖlünce ,Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşaallahpekı bunun ne haber değeri var ?ercüment bey ! sen kendine al rehebilitasyon. Biz dogustan rehabiliteyizKafası kırık adam çok. Bu topluma rehabilitasyon şart.Uhh hamza emica ula Allah gecinden versin. Ne ettun sen ya

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Mayıs 17:31