Öğrencilerin hayvan sevgisi

Geçtiğimiz günlerde İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile İlçe Sağlık Müdürlüğünün Sosyal Gelişim bahçesinde ortaklaşa düzenlediği ve çeşitli spor yarışmalarının yapıldığı esnada bazı güzelliklerinde yaşandığı görüldü.

81755ace2afe77ecbd34407ecaa008cf.jpg
8f7cdecefeb524098fcfb990e190e521.jpg
Haber albümü için resme tıklayın

Okulları adına sporun herhangi bir dalında yarışmak için Sosyal Gelişim Merkezine gelen öğrencilerden bir grup bahçede bir köpeğin yanlarına yaklaştığını ve onlarla oynamak istediği anlayınca, öğrencilerde köpeğin bu isteğini kırmadı ve onunla kısa süreli de olsa oynadı ve bazı öğrencilerde köpeği sevdi. İşte bu görüntü o anda alanda bulunan hayvan severleri son derece sevindirdi ve mutlu etti.

Öğrencileri tebrik eden hayvan sever Akyazılılar, hayvanları sevmeyenlerin insanları sevme lüksü yoktur. O bakımdan bu güzel öğrenci kardeşlerimizin yanlarına yaklaşan köpeğe karşı takındıkları sevecen tavır ve onunla oynamalarını biz takdire değer bir davranış olarak değerlendirdik. Öğrencilerimizi yürekten kutluyoruz ve hayvan severlerin her geçen daha da artmasını istiyoruz açıklaması yaptılar.

22 May 2019 - 16:02 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.