O cinayetin katil zanlısı üç kardeş tutuklandı

Akyazı Taşburun Mahallesinde 1 kişinin öldüğü 1 kişinin de ağır yaralandığı olayda cinayet zanlıları iki kardeş Erbay F., İlyas F. ve Armağan F. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

977533bad2d2e87a14664f210744f3eb.jpg
aa-003.jpg
+5
Haber albümü için resme tıklayın

Akyazı'ya bağlı Taşburun Mahallesinde 29 Ağustos gecesi bir markete yapılan silahlı saldırıda market sahibi Yunus Bilgin hayatını kaybederken 2 kişi de yaralanmıştı.

Olayın katil zanlıları iki kardeşten biri olan Erbay F. Çanakkale'de yakalanırken, katil zanlılarından diğer kardeş İlyas F. ise Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde bulunan bir restoranda kendisine yardım ve yataklık eden H.Ö. ile birlikte yakalandı. 

Katil zanlısı iki kardeş sorgularının tamamlanmasının ardından mahkemeye sevk edildi. İki kardeş tutuklanarak Ferizli Cezaevine gönderildi.

Son olarak gözaltına alınan diğer kardeş Armağan F. de sorgusunun ardından sevk edildiği ve çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.

Olayla ilgili olarak daha önceden E.Ş., S.B., H.Y, M.T. ve son olarak da A.A, E.A. tutuklanarak Ferizli Cezaevine gönderilmiş olayda 6 kişi tutuklanmıştı.

İLGİLİ HABERLER..

10 Eyl 2018 - 15:24 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.