Neron'un ruhu bu mahallede dolaşıyor. Bir haftada 3 ev yandı

Hendek'te peşpeşe yangınların çıktığı iki katlı binanın tarihi eser olduğu ve Bursa Anıtlar Vakfınca tescillendiği orta çıktı.Aynı yerde çıkan peşpeşe yangınlar mahallede Neron'un ruhu dolaşıyor yorumlarına neden oldu...ya çıkmıştı.

Hendek'te peşpeşe yangınların çıktığı iki katlı binanın tarihi eser olduğu ve Bursa Anıtlar Vakfınca tescillendiği ortaya çıkmıştı. İşte o binanın hemen karşısında bulunan diğer binada bu gün çıkan yangınla kullanılamaz hale geldi. Bir kaç gün önce o iki bina arasındaki 3'ncü binada yanmıştı. Aynı yerde çıkan peşpeşe yangınlar mahallede Neron'un ruhu dolaşıyor yorumlarına neden oldu...

Geçtiğimiz günlerde Hendek Başpınar Mahallesi Konuklar Caddesi üzerinde bulunan ve peşpeşe yangınların çıktığı binanın yanında bulunan iki katlı başka bir binada da yangın çıktı.

Vatandaşların ihbarı ile vakit kaybetmeden olay yerine gelen Hendek İtfaiyesi iki katlı evin üst katında çıkan yangına zamanında müdahale ederek büyümeden söndürdü.

Yanan üçüncü ev, tedirginiz

Yanan binalara komşu olan vatandaşlar çıkan yangınlar nedeniyle tepkilerini dile getirerek, "Yeter artık. Peşpeşe aynı bahçe içerisinde bu yanan üçüncü ev. Bilerek yakıldıklarını düşünüyoruz. Evlerde oturan kimse yok ama yangın çıkıyor. Yetkililerimiz artık biz çözüm yolu bulsun, sorumluları bulsun cezalandırılsın. Evlerimizde tedirgin halde yaşıyoruz" diyerek konunun incelenmesini talep ettiler.

Aynı Avlu içersinde bulunan ilk bina aylar önce çıkan yangında kullanılmaz hale gelmişti.

İkinci Binada geçtiğimiz günlerde çıkan Dördüncü yangında kullanılmaz hale gelmişti bu binanın Bursa Anıtlar kurulunda tescilli olduğu öğrenilmişti.

Yanan Son binada küçük hasarlar olduğu belirtildi Şimdi akılda kalan soru Bu binalarda neden yangın çıktığı.

22 Şub 2020 - 17:46 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

Akyaxılı - Nedeni basit....ortadan kaldırmak..yok etmek..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Şubat 17:46