Mustafa İyiyazıcı CHP’ İlçe başkan adayı oluyor

Cumhuriyet Halk Partisi Akyazı ilçe örgütünde çeşitli görevlerde bulunan Mustafa İyiyazıcı ilçe başkan adayı oluyor.

27 Ekim Cumartesi günü yapacağı bir toplantı sonrası CHP Akyazı ilçe başkan adayı olacağını belirten Mustafa İyiyazıcı yaptığı basın açıklamasında Uzun zamandır CHP Akyazı ilçe örgütünde çeşitli görevlerde bulundum. Bana verilen tüm görevleri layıkıyla yapmaya çalıştım. İlçe teşkilatının iyi tanıyorum partimin görevlisi olarak ilçe halkının tüm ihtiyaç ve sorunlarını biliyorum. Bu sorunların çözümünün ne olduğunu nasıl olacağını birlikte karar verdiğimiz arkadaşlarımızla şekillendirdik ve tasarladık. Akyazı halkının en ücra köşesinden olmak üzere sorunlarının çözülmesi için hızlı çalışmaya söz veriyoruz. Eğer ilçe başkanlığı görevi bizlere verilirse Akyazı halkına yakışır bir şekilde ifa edeceğimize söz veriyoruz. İlçemizde partimizin başarılı olması için birlikte çalışmak ve başarmak istiyoruz. Bu ilçede yaşayan partili partisiz herkesi saygı ve sevgi ile selamlıyorum dedi.

24 Eki 2019 - 15:07 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

vatandaşkemaldoğru yazarÜmit yılmazVatandaş nuriVatandaş Kemal - Yanlış Yazar adlı kardeşim ben ALTIOKÇU'yum AKEPEli değil. sen soruma yanıt ver istersen? ben akpli olmadığım için akp ilçe başkanı yanıtlasın sorunu. siz cehepeliler kadar sığ düşünen insanlar görmedim hayatım boyunca. Atatürk'ün partisi olduklarını iddia edecekler ayrıca Demirtaş a selam göndereceksiniz. Bir de Nazlı Ilıcak ve Altan kardeşlere özgürlük isteyeceksiniz. Size parti eğitimi ve yakın tarih semineri vereyim isterseniz. Olur mu?vatandaş kemal.akp li olarak pyd yi ve pkk yi gaziantepde misafir ederken ve davul zurnayla karşılarken ne hissettiniz.ayrıca şimdi misafir ettiklerinizi koridor açıp yolcu ettiğiniz pyd nin şehit ettiği askerlerimiz için ne düşünuyorsunuz.onlar asker başka bir meslek seçseydi diyenlerden misinYyd liderini ankarada misafir edenlere sorun bu soruları yorumcular davul ile karşılayanlara kürdistana selam gönderenlere barzaniye para yollayanlara ülkede geldigi zaman paçavra bayrak açıp karşılayanlara sorun cvb alırsanız onları yazın mk atatürk sizlerin ucuz siyasetine malzeme olmayacak kadar dürüst bir lider askeri bir liderdirPyd pkk sevicisi Canan kaftancıoğlunun destekçisi her zaman arkasındaymış nerde devlet düşmanı var destekliyorParti sevginize saygı duyuyorum sayın başkan adayı. Size bir sualim olacaktı: Atatürk'ün partisi olarak acaba PYD yi terör örgütü olarak kabul ediyor musunuz?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Ekim 15:07
02

Bir Abi Öğüdü - @vatandaşkemaldoğru yazarÜmit yılmazVatandaş nuriVatandaş Kemal 01 nolu yoruma cevabı: bu yazıyı kim yazmış yazanın adı soyadı gerek nasıl bir parti dersi verebilirmiş saçam sapan sözler parti eğitimi verecek kişi karakterli olmalı dürüst ve şeffaf olmalı önce kendisine eğitim versin suçlamalar efendilerinin dediğini yani kulağına üflenenleri söylemek hangi siyasi görüş olursa olsun dürüst ve eriambilkeli davranmalı akşam yastığa başını koyunca kendisine allahım ben neden böyle saçma düşüncelerdeyim diye sor sana bir abi öğüdü hz peygamberimizi iyi oku ve anla şimdiki din düzenbaz ve sahtekarları ne oku ne dinle klavuzun kuran rehberin peygamberimiz olsun dinle parti eğitimcisi kısa bir peygamberimizden örnek peygamberimiz bir gün camiye giderken gayrimüslim laf atmış ne dediği uzun peygamberimiz dönüp şöyle demiş doğru söylersin ey ademoğlu bilrsinki dilin söyler ama kalbin sever sen bu sözü düşün ondan sonra kim olursa olsun insanları yaftalamak ne kadar adi bir davranış olduğunu görürsün

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 03 Haziran 21:15