Muhtarlarla

SAADET PARTİSİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HASAN AKÇAN MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ.

HASAN AKCAN MUHTARLARLA KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ SP Akyazı belediye başkan adayı hasan Akcan Perşembe günü Gözde pizzada muhtarlarla kahvaltıda bir araya geldi. Akyazıya baglı beş Mahalle muhtarının katıldığı kahvaltılıbasın toplantısında Hasan Akcan Akyazı saadet partisi belediye başkan adayı olduğunu 29 Mart yerel seçimlerinde günü Allahın izniyle belediye başkanlığını kazanacagını belirtti muhtarla braber önemli görevlere imza atacagını söyleyen Akçan Muhtarların siyasi görüşünün olmaması sadece mahallesine nasıl hizmet verebilecegini düşünmesi gerektigini yapılan hizmetlerin başında mutlak mutarların olması gerektigini yoksul ve fukaranın tespitinde muhtarlara danışılacagını söyledi. Akçan her mahalleye muhtarlarımızın gösterecekleri alanlarda spor alanları yapılarak gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak kalmaları sağlanması lazım. Akyazı için önemli projelerimiz var bu projeleri muhtarlarımızla birlikte Gerçekleştirerek ilçemizin fiziki ve ekonomik yapısını değiştirerek yaşanabilir bir ilçe yapmak hedefimizdir dedi.

26 Ara 2008 - 00:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.