Muhtarlar Derneği Geleneksel İftar programı gerçekleşti

Akyazı Muhtarlar Derneği Başkanı Bekir Durmuş tarafından Kuzuluk’ta Atlı Köşk Restoranda iftar yemeği programı düzenlendi. İftar yemeğine protokol üyeleri ve muhtarlar katıldı.

76104821e6dccd2d367ec2ef36e113d9.jpg
d9e2f77a6b1c7e806097ca423b88c1cf.jpg
+23
Haber albümü için resme tıklayın

Kuzuluk Köşk Restoranda düzenlenen Muhtarlar Derneği iftar programı büyük bir katılımla gerçekleşti.

Muhtarlar Derneği Başkanı Bekir Durmuş, davetlileri kapıda karşıladı ve gelenlerle tek tek ilgilendi. Yapılan duaların ardından ezanın okunmasıyla oruçlar açıldı.

Yemeklerin yenmesinin ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Özdemir dua yaptırdı. Muhtarlar Derneği Başkanı Bekir Durmuş bir konuşma yaparak, davete katılan tüm herkese teşekkürlerini sundu. Durmuş; “uzaktan ve yakından davetimize icabet eden tüm herkese teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Belediye Başkanı Bilal Soykan’da konuşmasında öncelikle Muhtarlar derneği başkanı Bekir Durmuş’a ve tüm muhtarlara teşekkür ediyorum dedi. Geleneksel hala getirilen bu iftar yemeğinde Muhtarlarla birlikte olma şansı buldu. Buradan 31 Mart yerel seçimlerinde seçilen Muhtarlarımızı yeniden tebrik ediyorum ve seçimlerde Muhtarlık yarışına giren eski Muhtarlarımıza selamlıyorum dedi. Soykan belediye çalışmalarıyla ilgi de “ şimdilik idare ediyoruz, ileride güzel günler göreceğiz inşallah” dedi.

Son konuşmayı ise İlçe Kaymakamı Yakup Güney yaptı. Güney’de konuşmasında Muhtarlar derneğinin düzenlemiş olduğu bu iftar yemeğine katıldık ve güzel bir ortamda iftarımızı açtık dedi.

Düzenlenen İftar programına Kaymakam Yakup Güney, Belediye başkanı Bilal Soykan, İlçe Emnşyet Müdürü İsa Coşar, J. Komutanı Binbaşı Mustafa Hekimoğlu, Akyazı Emniyet Müdürlüğünde görevli Komiser İsak Göz, Akyazı Jandarma komutanı Binbaşı Hamit Gencay Taşdemir, Muhtarlar Derneği başkanı Bekir Durmuş, eski Milletvekili Ali İnci, 15 Temmuz Derneği Akyazı şube başkanı Ali Gezer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Özdemir, Siyasi Parti İlçe başkanları, STK’lar, Oda başkanları, Daire müdürleri ve çok sayıda Muhtarlar katıldı.

16 May 2019 - 11:26 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.