Muhammet Gökhan Kilit'ten yoğun tempo

İTO Yönetim Kurulu Başkanı Şekib Avdagiç ve AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Christian Berger'in açış konuşmalarını gerçekleştirdiği toplantıda söz alan Kilit, TR-AB siyasi ve ekonomik ilişkilerini ve güncel gelişmeleri değerlendirdi.

72f8a522e29cd224374e045c234a4efa.png
967dbfba7c2f2944cce996e7f9f09059.png
+3
Haber albümü için resme tıklayın

Avrupa Birliği’nin 30 ülkede görev yapan ticaret ve ekonomi müşavirleri ile İstanbul’da buluştu. Karadeniz Ekonomik İşbirliği Teşkilatı Genel Sekreter Yardımcısı Büyükelçi Selim Yenel ve Avrupa Komisyonu Ticaret Genel Müdürlüğü Birim Başkanı Petros Sourmelis’nin de katıldığı programda Türkiye, AB ve komşu ülkelerle olan ticaret ve yatırım ilişkileri konuşuldu.

Son olarak Dış Politikada Kadınlar İnisiyatifi ile birlikte "Diplomaside Kadın" başlıklı toplantıya katılan Muhammet Gökhan Kilit Dışişleri Bakanlığı'ndan Büyükelçi Naciye Gökçen Kaya, Birleşmiş Milletler Kadın Birimi'nden Iris Bjorg Kristjansdottir, İsveç Başkonsolosu Therese Hyden, Romanya Başkonsolosu Adriana Ciamba ve  Birleşik Krallık Başkonsolos Yardımcısı Lorraine Furssey ile bir araya geldi.

23 Mar 2019 - 16:21 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.