Menemensporlu Futbolcu dünya evine girdi

Akyazı’nın Pazarköy Mahallesinin köklü ailelerinden Baştan Ailesi dün gece en mutlu gecelerinden birini daha yaşadı.

0be201987f11f8f08e1ba8d3dd84bff4.jpg
0a6b86346b5386f38ab6b72dfa445569.jpg
+12
Haber albümü için resme tıklayın

Ankara Keçiören ilçesi halkından Handan Demir ve Murat Aydemir çiftinin güzel kızları Kübra ile Pazarköy halkından Semra ve Saffet çiftinin yakışıklı delikanlısı Serhat Baştan dün gece yapılan muhteşem bir düğün töreni ile dünya evine girdi.

Menemenspor’da profesyonel futbol hayatını sürdürmekte olan yakışıklı damat Serhat’ın futbolcu arkadaşlarının da yer aldığı düğün tam bir festival havasında geçti.

Alkışlar arasında salona giren genç çift ilk danslarını yaptıktan sonra pasta kesimi ve ardından dakikalarca süren takı merasimi yapıldı. Sonrasında ise sahne alan gençler gecenin bundan sonraki kısmında oynadıkları mahalli oyunları ile maharetlerini ortaya koyarak genç çiftlerin mutlu gecelerine renk kattılar.

Oldukça kalabalık bir davetlinin katılımı ile gerçekleşen düğünün en mutlu çifti gelin ve damat olurken 5. Gelinlerini alarak daha da kalabalıklaşan Saffet ve  Semra çifti oldu.

01 Tem 2019 - 17:26 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.