KYK'da bir garip olay! Kedi kız iddiası...

Hendek KYK'da yaşandığı iddia edilen garip olaylar öğrencileri tedirgin etti. Odalarını boşaltan öğrenciler, yönetimin anahtar vermesiyle yurda geri döndü.

Bazı öğrenciler ise kapıların arkasına masa ve sandalye koyarak, 'kedi kız' adını verdikleri kimliği belirsiz kişiden korunmaya çalıştı.

MEDYABAR.COM

Garip olayların adresi Hendek KYK kız öğrenci yurdu. İddialara göre, 'kedi kız' adını verdikleri bir kişi, gece geç saatlerde ortaya çıkarak, kameraların bulunmadığı alanlarda kapıları tırmalıyor, kedi sesi çıkarıp, odalara tehdit dolu not kağıtları atıyor.



Ekim ayından bu yana devam eden bu garip olayların ardından, yurdun çevresinde kedi cesedi bulunduğu söylentisi yurtta panik havası yarattı. Panikleyen kız öğrenciler, korkuyla yurdu boşalttı. Bunun üzerine yurda gelen polis ekipleri, kız öğrencileri sakinleştirmeye çalıştı.

Yaşananlar üzerine sinir krizleri geçiren bir kız öğrenci 112 acil ambulansında tedavi altına alındı. 'Anahtar isteriz' sloganlarının ardından yönetim öğrencilere oda anahtarlarını dağıttı ve öğrenciler yurda geri döndü.

Yurt yönetimi geceleri gizli gizli odalara notlar atan kişiyi bulabilmek için ilginç bir yönteme başvurdu. Öğrencilerden kimlikleri eşliğinde boş bir kağıda 'Cadılar bayramı başlasın, oyun başlasın, bu akşam oyun vakti ile mırr' ifadelerini yazmasını isteyen yurt yönetimi, bu yöntem ile öğrencileri korkutan kişiyi bulmak için kolları sıvadı.

11 Ara 2019 - 09:56 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.