Kuzuluk’ta doğalgaz çalışmaları sürüyor

Yapılan program gereği Akyazı’nın Kuzuluk Mahallesinde başlatılan doğalgaz çalışmaları aralıksız sürüyor.

07d7a23a90278d600fd2fc2a14be8c33.jpg
321d67ee7e3bb9393c891ab554aba8ea.jpg
+3
Haber albümü için resme tıklayın

AĞDAŞ’ın yaptığı ihaleyi kazanan firma tarafından başlatılan kazı ve boru döşeme çalışmaları şu an itibarıyla Kuzuluk Şose Mahallesi ile Topçu Sırtı Mahallesinin imara açık alanlarında sürüyor. Kuzuluk Orta Mahallesinde ise çalışmaların yapılacak olan kazı ve boru döşeme çalışmasının D-140 Karayolunun altından geçmesi gerektiği için Karayollarından izin alınmasından sonra başlayacağı öğrenildi.  Ancak edinilen bilgiye bakıldığından şu ana kadar Karayollarının izin vermeye pek niyetli olmadığı anlaşılıyor.

Kuzuluk Şose Mahalle sakinleri ise sürmekte olan çalışmalarda firma çalışanlarının kendi inisiyatiflerine göre çalıştıklarını, AĞDAŞ ya da Belediye yetkililerinin sürmekte olan çalışmaların başında olmaları, denetlemelerin zaman zaman değil sürekli yapılması gerektiğini belirterek, bizim korkumuz denetimsizlik nedeniyle ileri gün ya da yıllarda bir olumsuzluk ve sıkıntının yaşanabilir olmasıdır. O nedenle işin sahibi konumunda olan yetkililerin var olan endişemizi ortadan kaldıracak şekilde denetimlerini sürdürmelerini bekliyoruz aç ıklaması yapıyorlar.

22 May 2019 - 13:15 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

Ahmetahmet karagözAkyaxılı - Kanalizasyon çalışmasında da aynı sorun yaşandı gerekli kontrolleri yapmadılar milletin evine lağım bastı kuzulukta .bir işi yapiyorsan baştan savma yapma kardeşim.orta mahalleye boruyu havadanmı döşemeyi düşünüyorlarYeni orman koyede bekliyoruz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mayıs 13:15