Kuzuluk Orta Mahallede Su arızası giderildi

Akyazı’nın önemli Mahallelerinden biri olan ve önemli de nüfus yoğunluğu olan Kuzuluk Orta Mahallede önceki gün meydana gelen su arızası SASKİ’nin aralıksız15 saat süren çalışması sonucu giderildi ve Mahalleliye su verildi.

Orta Mahallenin başarılı Muhtarı Murat Çakmakçı, meydana gelen arızanın büyük olmasına karşın SASKİ’nin olağanüstü gayreti ile 15 saat gibi kısa bir sürede arıza giderilmiş ve Mahalle sakinlerimize içme suyunun verilmesi sağlanmıştır dedi ve açıklamasını hem şahsım hem de Mahalle sakinlerim adına SASKİ çalışanlarının tümüne bu olağanüstü gayretlerinden ötürü teşekkür ediyorum diyerek tamamladı.

20 Ara 2019 - 15:23 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.