Kilit, İslam İşbirliği teşkilatı toplantısına katıldı

Muhammet Gökhan Kilit, İslam İşbirliği Teşkilatı Ekonomik ve Ticari İşbirliği Daimi Komitesi ( İSEDAK) Bakanlar Oturumu kapsamında düzenlenen “İslam Dünyasında Ticaret ve Yatırımların Artırılmasında Tahkimin Rolü” konulu özel panele katıldı.

screenshot_20191130-012655.jpg
Haber albümü için resme tıklayın

Panelin açış konuşmasını gerçekleştiren Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı ve İslam Ticaret, Sanayi ve Tarım Odası (ICCIA) Başkan Yardımcısı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, tarihi önemde bir adım attıklarını ve İslam İşbirliği Tahkim Merkezi’ni kurduklarını vurguladı.

İSEDAK bugün 57 üye, 5 gözlemci ülke ve 1,7 milyarlık nüfusuyla, Birleşmiş Milletlerden sonra, en fazla üyeye ve temsil kapasitesine sahip uluslararası kuruluş olarak öne çıkıyor.

06 Ara 2019 - 11:38 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

Nedret .k - Böyle genclerimizle gurur duyuyorum yolun açık olsun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Aralık 11:38