Kilit Eurochambres ve TOBB tarafından düzenlenen toplantıda konuştu

Muhammet Gökhan Kilit, Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (Eurochambres) ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) işbirliğinde yürütülen Türkiye–AB İş Dünyası Diyaloğu Proje tıoplantısında konuştu.

screenshot_20191126-162104.jpg
screenshot_20191202-115004.jpg
Haber albümü için resme tıklayın

Muhammet Gökhan Kilit, Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (Eurochambres) ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) işbirliğinde yürütülen Türkiye–AB İş Dünyası Diyaloğu Projesi çerçevesinde,  Ankara’da düzenlenen “Türkiye-AB Gümrük Birliği ve AB Ticaret Kuralları: KOBİ’ler için Fırsatlar ve Zorluklar” başlıklı bir çalıştaya konuşmacı olarak davet edildi.

Ankara Sanayi Odası ev sahipliğinde düzenlenen çalıştaya konuşmacı olarak katılan İKV Strateji ve İş Geliştirme Müdürü Muhammet Gökhan Kilit, Türkiye-AB ticari ilişkileri, gümrük birliğinin güncellenmesi süreci ve iş dünyasına etkileri üzerine kapsamlı bir sunum bir sunum gerçekleştirdi. Çalıştaya Kilit ile beraber Dışişleri Bakanlığı ve Ticaret Bakanlığından birer konuşmacı katıldı.

04 Ara 2019 - 11:25 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.