Kaza sonrası 'cinliyim' diye bağırmıştı, akıl sağlığı raporu istendi

Bir hafta önce 58 yaşındaki Medine Tazegül'e çarparak ölümüne neden olan 23 yaşındaki sürücüsü S.Ç. avukatının 'akıl sağlığı yerinde değil' sözleri üzerine akıl sağlığının yerinde olup olmadığının tespiti için adli psikiyatri bölümüne sevk edildi.

MEDYABAR.COM:  Kaza 3 Aralık günü Serdivan İlçesi Kazımpaşa Caddesi üzerinde meydana geldi. Evine market alışverişi yapmak için dışarı çıkan 58 yaşındaki Medine Tazegül kaldırımda yürürken 23 yaşındaki S.Ç.nin idaresindeki otomobilin çarpması sonucu yaralandı ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Kazaya karışan sürücü  S.Ç. de iddialara göre olay yerinde ''Beni cinler kovalıyor'' bağırdığı da öne sürüldü.

Kaza sonrasında gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen  S.Ç. cumhuriyet savcılığında kimlik tespitine yönelik sorgulamada cevap vermeyerek tutarsız davranışlarda bulununca avukatı 23 yaşındaki genç kızın psikolojik sorunları olduğunu belirterek  akıl sağlığının yerinde olup olmadığının tespiti için adli psikiyatri bölümüne sevkini istedi

Savcılıkta avukatın bu isteğini kabul ederek  'Cinler beni takip ediyor' diye bağıran genç kızı 3 hafta süreyle  anlama, algılama ve davranışlarını yönlendirme yeteneğinin yetirince gelişip gelişmediğinin belirlenmesi için 3 hafta süreyle Eskişehir Şehir Hastanesi yüksek güvenikli adli psikiyatri birimine gönderilmesine karar verdi.

09 Ara 2019 - 18:22 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.