Kaymakam Güney Muhtarlarla dertleşti

Akyazı kaymakamı Yakup Güney Muhtarlarla Öğretmenevinde bir araya geldi. Mahalle Muhtarları bölgelerindeki sorunları dinledi.

Gerçekleşen toplantıda Mahalle Muhtarları sorunlarını ilgili daire müdürlerine aktarma fırsatı bulurken, daire müdürleri de kendilerine aktarılan sorunların çözümü konusunda Mahalle Muhtarlarına geniş bilgiler verdiler.

Toplantıda ayrıca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı üyeliği için de seçim yapıldı. Seçim sonunda Gazi Süleyman Paşa Mahalle Muhtarı Yaşar Kahraman ile Ömercikler Mahallesi Muhtarı Ömer Bozkurt seçildiler. Toplantıda Belediyeyi Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çakmak temsil etti.

05 Ara 2019 - 12:15 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

AkyazılıVatandaş Kemal - Dışarıdan gelerek yaylara yapılan lüks yapıların hesabı nedense sorulamıyor kim bunlar bunlara ön ayak olan kimler bu yerleri kimden nasıl alıp yaptılar bu yapıları bir tanesini yıkmaya kalksınlar altından neler çıkacak bir bakalım.bu memlekette adalet işliyorsa bunların hesabı sorulur.Peki muhtarlar hangi soruları yönelttiler? Hangi konularda şikayetlerde bulundular? Bunları neden yapmıyorsunuz?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Aralık 12:15