Kasadaki 4 Milyon lira buhar olup uçtu mu?

Akyazı belediyesi iştiraklerinden Ak Belde AŞ kasasından yaklaşık 4 Milyon liranın kayıp olduğu paranın nereye gittiği belli olmadığı iddia ediliyor.

Akyazı belediye başkanı Bilal Soykan tarafından Ak Belde AŞ hesaplarını kontrol ettirmek için getirttiği bağımsız denetim uzmanlarını raporları sonucunda Ak Belde AŞ kasasında olması gereken 3 milyon 900 bin liranın kasada olmadığı nereye harcandığı konusunda da bir evrak bulunamadığı iddia ediliyor.

Eski döneme ait olduğu iddia edilen kayıp 3 Milyon 900 Bin lira için bağımsız denetleme şirketi raporlarını tutup başkan Soykan’a teslim ettiği iddialar arasında yer alıyor.

17 Ağu 2019 - 16:12 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

CevatAkyaxılıMisafirDELİ HÜSNÜHaydutlar yakalayınVatandaşKemalREİSAkyazı54SeyyahGurtçiAkyazııııHakki söylerAkyazılıakyazili 61musa nalbant - Sanayi Ticaret Bakanlığı müfettişleri incelemeye gelince anlaşılır nerede olduğu yakındır kısa zamanda gelirler inşallah şu an mülkiye müfettişleri belediyeyi inceliyorlar Ak Beldeyi inceleme yetkisi Sanayi ve Ticaret Bakanlığı müfettişlerindedir.Bu parayi hic edenlere rey vermedigim icin cokr rahatim..rey verenler düşünsün..belki hic edilen 3 milyonu bulurlar..Encümen üyeleri orda sayın başkan sorsun kimsenin de günah ini almayalım iyi baksınlar belki kasanın arkasına düşmüş tür iyi bakınAKYAZIYI BU SÖMÜRÜ 4 -5 AİLEDEN KURTARMADIKÇA DÜZELMEZZDiğer parti başkanları bu konuda Bi fikri varmı. Neden hiç konuşmazlar. bu işleri hep basın mı takip edecek. Kendileri bşk. Lığı kazansaydı bu işleri örtecek belkide bu soygunları duyamayacaktır.Belediye başkanı neden bu iddialar karşısında sessiz? Neden bir basın açıklaması yaparak kamuoyunu aydınlatmaz? Yoksa yoksa? Neyse ama fikri takip konusunda kararlıyız. Akyazı'nın tek bir kuruşunun dahi takipçisi olacağız.KSADAKİ 4 MİLYONU KİM UÇURMUŞ ACABA NEDEN MÜFETTİŞ ÇAĞIRMIYORLAR AK BELDE NEDEN KORKUYORLAR HANİ ŞEFFAF OLACAKTI HERŞEY UCU BAŞKANI DESTEKLEYENLERE DOKUNUNCA HERŞEYİN ÜSTÜNÜ KAPATIYOR HARAM ZADELER.BU İŞİ CİMERE HERKEZ YAZSIN BAKIN NELER OLUYOR SEYREDİN.GERÇİ BUNLAR YOLSUZLUK KAPATMAKTA USTALAŞTILAR AMA BİRİ GELİR SORAR HESABINI HERŞEYİN.SAYGILARRR1.cisi ..... ve yandaşcıları denetlensin o kadar mılletın hakkı yenildi ne yaptılar aktazıya beledıyeyı soydular........basta yedikleri ortaya cıkmasın dıye gıttı adapazarına ve beledıyede ........ beledıye sayesınde borclarını odededı yıldız konutlarında kac daırelerı vardı kralıyet aılesımıydı yazıklar olsun akyazıya gırcek yuzunuz varmı o kadar hacı hocalar önce beledıyenın paralarınlarını acıkladınlar gıyınmeyle adam olunmuyorEn tepeden en aşağıya kokuşmuş bir düzen içinde yaşıyoruz . Sınırsız yetki sıfır denetim . Burada hesap sorulmazsas sanıyorlar ki mahkemeyi kübradan da yırtarız .Ceza akyazılıya kesildi hizmet sıfır

Suçlular yargılansın savcı hakim yokmu akyazıdaSuç kimin...????Akp nin seçim masraflarina.seçim için dağittiklari rüşvetlere.seçim için araç mazotlarina.gitmiştir rabi bir kısmiEğer belediyeyi devraldıkları siyasi görüş başka bir partiden olsaydı neler yapmazlardı neler. Ak Belde A. Ş nin başına neden aynı siyadi görüşteki ve aynı çaptaki kişileri getiriyorlar sanıyorsunuz. Başka bir siyasi görüşten birilerini oralara getirme cesaretini gösterebilirler mi? Yapılan yanlışların üzerini örtmek o yanlışa ortak olmak demek değil mi.akyazıya has oluyor bu millet 45 yıldır aynı zihniyete oy veriyor yesinlen kimsenin zoruna gitmesin oyu verin sonra ay vay yok cenazesi kılanmaz falan filan pekala oy verenlerin günahı yokmu adamlar yeöek için 5 vakit namazı 6 vakite çıkarıp para toplamaya çalışıyorlar.akyazı müftüsü her cuma ağlıyor yardım diye neyse niyetin kimseyi kırmak değil çalışıp akyazının doymaz hoca görünümlü iş adamları yesin saygılarak beldeyi yönetenler acaba chp limi.burasını yönetenleri deşifre edilip kamuyla paylaşılmıyorsa eski yeni herkes burdan nemalanmıştır.verdiğimz oylar birilerine peşkeş çekilmemelidir.cesaretli olmalısınız.oylarımzın üstüne peşkeş çekip paramız size hizmet veremiyoruz! cümlesinin altına sığınmayın

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Ağustos 16:12