Karapürçek'te gergin dakikalar! İşte böyle geldiler..

Karapürçek İlçesi Teketaban Mahalle Muhtarı Dursun Çetin ile daha önce aralarında husumet bulunan Z.Y.'nin ailesi arasında yaşanan bir kişinin yaralandığı 8 kişinin gözaltına alındığı olaylar sonrası mahallede gerginlik sürüyor

MEDYABAR.COM: - Karapürçek İlçesi Teketaban Mahalle Muhtarı Dursun Çetin ile daha önce aralarında husumet bulunan Z.Y.'nin ailesi arasında yaşanan bir kişinin yaralandığı 8 kişinin gözaltına alındığı kavganın görüntüleri ortaya çıktı.

O görüntülerde üstü acık kamyonet kasası ve bir otomobille gelen bir  grup ellerine kamyonetten cisimler alıp  hızla kamyonetten atlayarak koşuyorlar.  O esnada jandarma kalabalığı görünce havaya ard arda ateş açarak dağıtmaya çalışıyor.

Gerginliğin yaşandığı ilk dakikalarda yaşanan olay Teketaban Mahallesi'nde mahalle muhtarlığı seçimleri sonrasında başlayan husumeti  de gözler önüne seriyor...

13 Kas 2019 - 10:33 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

vatandaskorkuyoruzz.. - bu aile daha 4 yıl önce cocuğunun yanında babasını vurdu öldürdü 1 kardeşi içeri bırakıp diğerlerini çıkardılar şimdi mafya oldular herkese saldırıyorlar bu devlet buna el atmalıUlaşım bu görüntüleri gör normal güzergahtan değilde o vahşilerin içinden bizi dolandırıyordunuz..Allah aşkına Karapürçek halk otobüsleri normal olan güzergahı kullansın..

Biz o köyden normal güzergahtan geçerken bile korkarak geçiyoruz.1 hafta önce o köyün içinden gezdirdiniz bizi bir daha olmasın allah aşkına çocuklarımız ailelerimiz korkuyor....köyünün içinden dolaşmak istemiyoruz korkuyoruz...normal güzergah neyse o olsun..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Kasım 10:33