Karapürçek olaylarında mahkeme kararı!

Karapürçek Teketaban Mahallesi'nde bir kişinin yaralandığı olaylarla ilgili olarak gözaltına alınan 27 kişi için savcılık kararı belli oldu.

Geçtiğimiz gün Karapürçek Teketaban'da meydana gelen kavga sonrası 27 kişi gözaltına alınmıştı.

Jandarmada an gün içerisinde yapılan açıklamada "11 Kasım 2019 tarihinde Karapürçek Teketaban mahallesinde meydana gelen kavga ve kasten yaralama olayıyla ilgili  olarak 11 Kasım 2019 günü olaya karıştıkları tespit edilen  13 kişi Jandarma tarafından gözaltına alınmıştır.  Yine aynı olay ile ilgili olarak 13 Kasım 2019 tarihinde Cumhuriyet Savcısının talimatıyla firari olan 14 kişinin daha şüpheli müşteki sıfatıyla ifadesi alınmıştır." ifadelerine yer verilmişti.

KARAR ÇIKTI

Jandarma'dan yapılan 2nci açıklamada ise adli sürecin sonucu açıklandı. Açıklamada "Adli kontrol talebiyle mahkemeye sevkedilen şahıslar Akyazı sulh ceza hakimliği tarafından Adli kontrol şartıyla serbest bırakılmışlardır." denildi.

işte olaylardan geriye kalan o görüntüler

13 Kas 2019 - 21:22 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.