‘’Kan bağışında Akyazı bizim kalemizdir''

Kızılay kan bağış kampanyasını aralıksız olarak sürdürüyor. Bir Ünite kan hayat kurtarır parolasıyla yola çıkan Kızılay ekibinin çok sık geldiği İlçelerin başında Akyazı geliyor.

Kızılay kan bağışçısı kazanım Uzmanı İlke Dölek Gazeteci Salim Özyılmaz tarafından kendisine sorulan “Kan toplama bakımından Akyazı’dan memnunmusunuz” şeklindeki soru üzerine kan bağışında Akyazı İlçemiz bizim gözdemizdir şeklindeki cevabı Akyazı’ya neden sık gelindiğinin bir göstergesi olarak görüldü.

Akyazılıların kan bağışı konusunda çok hassas ve duyarlı olduğunun altını çizen kan bağışçısı kazanım Uzmanı İlke Dölek Akyazı’da düzenledikleri birçok etkinlikte başarıya ulaştıklarını, son olarak Malazgirt Zaferimiz dikkate alınarak düzenlediğimiz 1071 ünite kan bağışı kampanyasında elde ettikleri başarıdan yola çıkarak önümüzdeki günlerde yine Akyazı’da düzenleyeceğimiz bağış kampanyasında bu defa Osmanlı’nın kuruluş tarihi olan 1299 yılını baz alarak 1299 ünite kan toplamayı planlıyoruz. Bu düşüncemizi en kısa zamanda hayata geçirmek için çalışmalarımızı hızlandırdık dedi.

Kazanım Uzmanı İlke Dölek Akyazı İlçemizde gerçekleştirmekte olduğumuz kan bağışı kampanyalarımızda yerel basının büyük desteğini aldıklarını belirterek, ben hem şahsı m hem de kurumum adına yerel basında çalışan bütün gazetecilere teşekkür ediyorum ve desteklerinin devamını da temenni ediyorum açıklaması yaptı.

İlçe Sağlık Müdürlüğü ile ortaklaşa gerçekleştirilen Meme Kanseri ile mücadele kapsamındaki etkinlik esnasında da Akyazılılar Kızılay’a kan vermek için kuyruğa girmeleri Kızılay yetkililerini sevindirdi.

01 Kas 2019 - 16:31 - Sağlık


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

Dertliakyazılı - Doğru kaleniz bi kızılay okulu bağışlayın kardes8/18 çalısıyoruz iş yerinden çıkıp çarsıya gelmek 19 neredeyse geç kalıyoruz keşke 4 kez de bir yada hafta sonlarıda 1kez gelseiz yada önceden haberdar olabilsek de bi faydamız dokunsa.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 01 Kasım 16:31