Judo Akyazı’da kaldığı yerden devam edecek

Akyazı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünde faaliyet gösterirken kapatılan judo branşı tekrardan açılıyor; Akyazılı gençlerimizin ve çocuklarımızın hizmetine sunuluyor.

Akyazı Belediyesi ekonomik sıkıntıyı neden göstererek kapattığını açıkladığı Judo branşı bu kez İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından tekrar açılıyor. Müdürlük yetkilileri çok sayıda genç ve ailelerinin Judo sporu için kendilerine müracaat ettiklerini ifade ederek kapatılan branşın tekrar açılması kararı aldıklarını ve çalışmalarında önümüzdeki hafta başından itibaren başlayacağı müjdesini verdiler.

Judo sporu yapacak olan gençlerin Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Judo Antrenörlüğü Performans Mezunu olan, elinde 3.kademe antrenörlük belgesi, 2.Dan’ı, Galatasaray Spor Kulübünde bir yıl süreyle alt yapı antrenörlüğü yapan ve bu süre içinde 2 takım çıkarma başarısı gösteren ve 4 yıldan beri de faal olarak Judo Hakemliği yapan Zeynep Akdemir gibi çok başarılı bir eğitimciye emanet edileceğine söyleyen İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü yetkilileri bu sporu yapmak isteyen gençleri Müdürlüğün bulunduğu Atatürk Spor Salonuna gelmeleri çağrısında bulunuyorlar.

Yine Akyazı İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğünden yapılan açıklamada antrenman gün ve saatleri de açıklandı. Buna göre;   Pazartesi, Çarşamba- Cuma günleri 18.00-20.00 saatleri arası, Cumartesi ve Pazar günleri ise 10.00-14.00 saatleri arasında antrenman yapılacak.

20 Eyl 2019 - 15:02 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.