İttifak,İttifak’ta nereye kadar…?

Ak Partide güç bende ben ne dersem o olur demeye devam mı edecek? MHP’liler bu duruma ne kadar sabır gösterecekler.?

dscf3440.jpg
img-20191203-wa0001.jpg
Haber albümü için resme tıklayın

İttifak,İttifak’ta nereye kadar…?

Tüm yurtta olduğu gibi Akyazı’da da Cumhur İttifakı adayı desteklendi.

Akyazı’da aday Ak Parti’den gösterildi.

Belediye meclisinde de Ak Parti 21 MHP 4 olarak şekillendi.

Seçim sürecinde Ak Parti ve MHP neredeyse etle tırnak gibi hiç ayrılmadan seçim sahalarında boy gösterdiler.

Akyazı’da seçim rekor oyla Cumhur İttifakı tarafından kazanıldı.

Seçim bitti belediye çalışmaları başladı.

İlk günleri Ak Parti ve MHP cicim ayları tabir edilen bir birliktelik ile başladı.

Günler hatta aylar geçtikçe bazı sıkıntılarda birlikte baş göstermeye başladı.

Cumhur ittifakıyla Ak Parti’den seçilen MHP meclis üyeleri bu birlikteliği devam ettirmek için büyük çaba göstermeye devam ediyor.

Ama son meclis toplantılarında bazı sıkıntılar baş göstermeye başladı.

Ortağı Ak Parti ise MHP’li meclis üyelerinin tekliflerini tabiri yerindeyse kibarca red etmeye başladı.

Ak Parti MHP’lilerin tekliflerine kesinlikle hayır kelimesi kullanmadan adeta topu taça atmaya devam ediyor.

MHP’li meclis üyesi aynı zamanda büyükşehir meclis üyesi de olan Emekli Eğitimci Ergün Öztürk zaman zaman meclis konuşmalarında Cumhur İttifakının önemine değiniyor.

Ergün Öztürk, Sayın Cumhurbaşkanı Ak Parti lideri Erdoğan ve MHP lideri Bahçeli’nin de bu birlikteliğe verdiği önemi hatırlatıyor. Bu birlikteliğin ülke için ne kadar önemli olduğunu vurguluyor, ama nafile.

MHP bunları hatırlatırken her meclis toplantısında MHP’nin önerileri kibarca öteleniyor.

Son olarak geçtiğimiz Kasım ayı meclisinde Deprem zamanı Akyazı kaymakamlığı yapan ilçeye büyük hizmetleri olan İstanbul vali yardımcısı Cemalettin Özdemir’in adının ilçede bir yere verilmesi teklifi vardı.

Yine Akyazı’da Tarım ve Kültür festivali yapılsın teklifi hatta tekliften öte bu konuda MHP tarafından yapılan çalışmalar vardı.

MHP’nin bu teklifleri dahi aralık ayı meclis gündemine alınmadı.

Gündeme alınmadığı gibi MHP’lilerin bu konudaki sorularına ise güzel bir lisanla ilerleyen aylarda bakarız cevabı verildi.

Şimdi bu tek taraflı ortaklık nereye kadar gidecek, nasıl bir yol bulunacak.

Ak Partide güç bende ben ne dersem o olur demeye devam mı edecek?

MHP’liler bu duruma ne kadar sabır gösterecekler.?

Zaman her şeyin ilacı. Bekleyip göreceğiz

04 Ara 2019 - 10:01 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

PUSATVatandaş KemalGerek yokvatandaşDogrucu DavutAkyazılıHASANademoğlu - İTTİFAK SADECE GENEL BAŞKANLAR ARASINDA GERİSİ BOŞ LAFMHP'liler Allah aşkına üretime yönelik teklifleriniz olsun bir kere ya! AKP den bahsetmiyorum bile. Al birini vur ötekine. Hatta ikisini topla bir doğru etmiyor. Usandık sizlerdenMHP meclis üyelerine bir zahmet sağa sola isim vermekten ziyade başka tekliflerle meclise öneri ve ya isteklerini sunarsa samimiyet ve yazınız daha gerçekçi olurKabul edilen diğer teklifler hep dolu yani o yüzden mi AKP teklifleri kabul ediliyor?Her işimiz bitti en acil işimiz bir sokaga eski kaymakamin adini vermek. Bana bazilari kişisel diyet borçlarini ödemeye çaluşiyor gibi geliyor. Buna da resmi gorevlerini alet ediyorlar.Akyazinin da Aktazilinin da boyle bir gundemi yok.Suni gundem oluşturup ordan ittifak bozuculuk çikarmak kimin hangi işine yariyor onu sormsk lazim.Siz böyle yangına körükle gitmeye devam ederseniz çok gitmez ittifak merak etmeyin. Gerçi ittifak bozulsada akyazı’da zaten hiçbirşey değişmez benim derdim ülke genelinde ittifak devam etsin.Akyazınınn çok mu ihiyacı var şimdi sokak adı değişmesine, önce sokağa asfalt yapalım da adı sonraya kalsın, teklif olsun diye teklif verilmesi meclistemhp l,lerin vermiş oldukları teklifler de boş işler onu niye yazmadım

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Aralık 10:01