İlknur Komiser Dünya evine girdi

Akyazı ilçe Emniyet Müdürlüğü Komiseri İlknur Uyanık Ömer Faruk Keskin ile muhteşem bir nikah töreni sonrası Dünya evine girdi.

Fatma ve Esen Uyanık’ın kızları Akyazı ilçe Emniyet Müdürlüğünde Komiser olarak görev yapan İlknur Uyanık Hatice ve Yusuf Keskin’in oğulları Ömer Faruk Keskin ile Batakköylü Düğün salonunda gerçekleşen muhteşem bir törenle Dünya evine girdiler.

Nikâhı Akyazı belediye başkanı kıyarken nikâh şahitliklerini İlçe kaymakamı Yakup Güney ve İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya yaptılar.

Nikah töreninde ev sahipliğini Akyazı ilçe Emniyet müdürü İsa Coşar ve komiser İsak Göz misafirlerle tek tek ilgilendiler.

Nikah törenine Akyazı kaymakamı Yakup Güney,İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, Akyazı Cumhuriyet başsavcısı İrfan Gürel, Daire müdürleri, Sivil Toplu kuruluşlarının temsilcileri, Emniyet müdürlüğü personelleri ve çok sayıda sevenleri katıldılar.

24 Mar 2019 - 12:30 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

osman nuri görüşosman nuri görüş - allah mesut bahtiyar eylesin bir yastıkta kocasınlarallah mesut bahtiyar eylesin bir yastıkta kocasınlar inşallah

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Mart 12:30