İlçemizde Bugün 3 Kişi Hayatını Kaybetti

İlçemizde aramızdan ayrılanlar.Cenaze namazı kılınacak camiler ve defnedilecekleri mezarlıklar

İlçemiz Ömercikler Mahallesi halkından Merhum Osman Nurata’nın oğlu, Hasan Nurata’nın kardeşi,Osman Nurata’nın amcası,Yavuz ve Oğuzhan Gürel’in dayıları, Turhan Güler’in kayınbiraderi Uğur ve Onur Kılıçkeser’in enişteleri Osman Suat  Nurata vefat etti.

Cenazesi bugün Gazi Süleyman Paşa camiinde kılınacak öğle namazına müteakip Merkez aile mezarlığına defnedilecek.

Taziye kardeşi Hasan Nurata  0 535 737 13 90

İlçemiz Kabakulak Mahallesi halkından merhum Ali ve Ziya İnce’nin kardeşleri, Selahattin İnce’nin abisi, Ekrem ve Ahmet İnce’nin babaları Mustafa İnce vefat etti.

Cenazesi bugün Kabakulak Mahallesi camiinde kılınacak öğle namazına müteakip aile mezarlığına defnedilecek.

Taziye oğlu Ahmet İnce 0534 256 06 61

İlçemiz Şerefiye Mahallesi halkından merhum Süleyman Levent’in eşi, Fedayi, Nizam ve Seyit Levent’in anneleri, Yusuf Levent’in yengesi, Muammer Taşkın’ın ablası vefat etti.

Cenazesi bugün Şerefiye Mahallesi camiinde kılınacak öğle namazına müteakip aile mezarlığına defnedilecek.

Taziye Yusuf Levent  0535 379 29 55

06 Şub 2019 - 10:17 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.