İlçe Sağlık Dokurcunda Seminer verdi

Akyazı Toplum Sağlık merkezi çalışanları tarafından Dokurcun mahallesinde bayanlara bir seminer düzenleyerek “ Kanser, Güvenli Annelik ve Talasemi” hastalıkları ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

Akyazı İlçe Sağlık Müdürü Dr. Gülşah Yılmaz ve Sağlık ekipleri tarafından Dokurcun mahallesinde Halk eğitim merkezinde Bayanlara özel seminerle Kanser, Güvenli Annelik ve Talasemi hastalıkları ile ilgili bilgilendirme yaptı.

Kanserde erken teşhisi anlatan Sağlık çalışanları Ebeler tarafından da Güvenli Annelik hakkında bilgi verildi.

Dr. Gülşah Yılmaz programın ardından açıklama yaptı;

Akyazı toplum sağlığı merkezi olarak Dokurcun halk eğitim merkezinde bir seminer düzenledik.

Seminerde eğitim şube sorumlumuz ebe Aylin kapan kanser şube sorumlumuz ebe fazilet Özyanık ve ebe Sinem orman hazır bulundu.

Seminer konularımız, kanser, Güvenli annelik ve talasemi idi. Seminer sonunda kanser erken Teşhis merkezine (ketem) gitmek isteyen hastaların kayıtlarını yaptık.

Dr Gülşah Yılmaz 

29 Nis 2016 - 10:44 - Sağlık


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.